RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

i'm move

Hellooo..

Just want to inform that I had move to new website...If you like to read my blog, feel free to drop by at:


c ya there.. :)

Our New Year 2010

Helloo...

Happy New Year 2010.................this is the picture we took during New year celebration..Out theme for today is CREATIVE....we were asked to wear clothes according to own design and creative mask..

Mula-mula aku buat baju yang ada mcm screen tv, sekali bida wh...iath aku buat g smula...Shopping ku wah patang atu di hokko....nda jua ku nyasal wah...sebab aku dapat best dress that nite...

We're really having fun...siuk bravis lah....ahhahahha....so, what's ur new resolution?????????????? me????????? Im still thinking what to do next year......bah eh, liat tah gambar ah....ahahhah....smpai kamu pun merasa betapa hepinya kami malam atu...ahhahahhahahha

































MALAS

hellooooooo

aku bosan lah....nada kan dbuat..ada pulang, tapi malas kan buat..ehehe...kan menyasah baju malas...kan packing barang utk ari khamis malas jua...kan miat tv malas jua..kan download lagu malas...semua aku malas arini...mayb sal nada urang drumah atu kali...boring wh sunyi...

paling2 facebooking jua ganya...boring lagi sudah facebook ani sebab nada g aku berapa active....membaca comment urang jua ganya... tapi durang atu macam meriah jua arah facebook ah...asal post shout ada comment...aku imagine baik jua inda panuh inbox durang tu sal luan byk comment which will give notification email.

laptopku lagging smpai ketahap babi..membari sasak...desktopku balum jua baik...antah eh...bila kh durang kan usai...sasakku sdh eh.....baru di bali rusak tia....yang penting aku nda mau bali di kadai atu lagi lah mun laptop....nda bagus service n barangnya...mcm semua rusak yang di baginya atu....

Me n Tot

Masani aku sama anak buahku cZetty yang umurnya 4 tahun ani di bilikku..ia tidur dbilik lah...sekali kan tadi ia kan main iTouch ku...inda ku suruh...kataku "Inda bulih main game"..Pastu ia miat laptopku di atas meja, sekali ia aga laptopku atu...Then aku marahi ia lah..."Wow tot, bahapa ko tu....nda bulih main game arini.."

sudah atu aku boring kan, sekali ku ambil iTouch ku kan main doodle jump...sekali cTot cakap "Nah bibby ah, main game jua tu.." sekali aku cakap"inda kali ah...bibby miat saja..." *kira buang malu lah tu...so nda ku main game atu....

15 minit kemudian, arh meja laptop tia ku..sekali aku buka facebook...sekali aku click pet society, ia cek lagi arahku ah...sekali ia cakap, "bahapa tu bibby ah??? main game ah...tu main game ah....." sasak jua ku tu...every single step yang ku buat ia liat...kononnya supaya aku nda main lah...inda jua ku tahan tu...ahirnya aku marahi lah ia..ahhaha... aku cakap lah arahnya "Ko ni tot...jeles....aku main game pun ko jeles.." sekali ia jawap, "bibby jua inda suruh main game.." ahirnya aku kalah..ku pinjami tia ia itouch...aku suruh ia mlukis supaya aku dapat main pet society dengan tenang...ahahhaha

Tahun baru hijrah

Helloooo...

Selamat tahun baru hijrah...............ehehehhe....

semalam kami menyambut tahun baru hijrah..BBQ pulang kami saja tu..nda banyaklah aku gambar sal aku busy buat kaja lain...ahahha..so aku bgambar ahir lah saja....siuk jua lah kelmarin atu...aku bali cheese cake oreo...nyaman jua lah..tapi nyaman lagi dessert yg ku buat...ehehhee...

apa lagi ah??? yang penting minggu ani siuk lah..sebab cuti tiga hari..next week sama jua cuti tiga hari..pastu minggu dapannya cuti tiga hari lagi..siuk eh...ehehhehehe......pastu sekulah tia stat..ok pulang tu...at least nda jua aku boring...time cuti ani boring wh....sal sekulah sunyi nada student...

as a conclusion, last nite kami celebrate tahun baru hijrah..next next week kami menyambut tahun baru masihi...ehehhehe...bah gotta go...........muah....



hjhkjlghmfuvh

Helloooo....

WE're are now close to 2010...What's your new resolution? My 2009 resolution done..ahhaha..apa kn cakapku ni??

Actually I dont know what to post..Just make a random topic.....Antah eh...bah sudah tah..Can't wait for next week..Im going to KL...........Yippeeeee...Next year, KK....Next Next Year, KOREA..............................................ahahhaha...

Dinner @ kimchi

Hellooo...

Another update for you...ehehhee.....inda ku ingat bila kami di kimchi ani...yang knfomnya waktu atu ada yang jeles lah sal inda dapat join..ahhaa... :P

Actually before kami kesana, aku membali kereta control dulu...jeles ku miat durang sibuk main ah...tapi smpai ani nda ku luan banyak masa kan main..kononnya kan drift..sekali inda jua mau..sasaku...inda papa lah..

yang penting ari atu aku makan beravis lah...yang herannya nasi campurnya bravis padasnya..kepisan...ahahaa.....macam banar2 extreme spicy lah...ehhheh...

btw lama ku nada miat comment dari cBone eh...mana ia ah..ahhahaha