RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

A boring blog

Hai,now it's 4.11 am..I can't sleep...So boring...What am i going to do?hee..
Saja kan bahasa english bagi pembuka kata..haha...cna?handal?
aku ni nda mau tidur wh..ani pun di sebabkan luan awal tido semalm so nda terbangun pulang waktu subuh nah..dsebabkan nada kan dbuat, sobaik th aku surfing..dari kul 3 sudah aku surfing ni..tapi nada jua ada yang siuk ku buka site ani..baik th aku blogging..apa baik kan ku buat ah..?
Macam damam aku ni..hee..
Aku ceta ckit lah..tadi kami dsumbangsih lunch sma durang wan, yanti, bob,gjul,sahrul, dini, amy..murah wh dsana ah..byk harganya $1.00..sudah tia murah, byk g tu..so barang siapa yang kan jimat duit atu, datanglah beramai2 di SUMBANGSIH (Gerai)....Hee..
since nada g kan ku buat dpagi subuh ni, baik th aku miat ceta katun..msih g aku liat alice academy ah..tapi tinggal 3 episode ganya lagi..so ku abiskan lah meliat subuh ni..dpt jua aku miat Romantik princess lapas a2..mbuat NAM, CN, CDC tut?Nanti th dlu, ad ku mbuat 2..haha...

Bah, Ja Na...
Oyasumi Nasai

0 comments:

Post a Comment