RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Activity on 17/03/2008


Helloo..Now, i wanna talk about my ativity for today..arini, aku jln ahr ckit dr biasa..atupun sal aku overslept..ahirnya tpaksa meranjat, smua laju and mandi pun kurang dr 15 min..haha..sepanjang aku drive dr kasat till lumapas, terlampau banyak yg drive lambat..padahal jalanraya mcm highway jua sudah, tp tetap jua byk siput yg drive dsana..so sambil aku boring, so ngambil gambar dulu..keadaan pagi dlumapas..Embun kuat dsana ah..iath keretaku pun sejuk jua..hee..







Then, sudah datang keITB, aku terpaksa parking dkawasan mechanical, jauh kali ah.membari malas..then, aku buat CDC tutorial with other ALERT PRINCESS..since soalannya atu payah, aku buat samapi no.3 aja, and finally aku chat among kmi 4 urang and aku jadi photograher lah, and aku menggambar Alert princess yang rajin membuat CDC tutorial ah..cuba kamu liat, walaupun bz mbuat tutorial, tapi tatap jua sampat posing..haha..


Then, kami masuk and dengar lecture DB..siuk plg, tapi boring jua ckit..haha..after that, CDC lecture, so aku apa lagi, ambil peluang lah menggambar keadaan urang computing ddalam lecture room..it really noisy and meriah..hee..



Then, aku, wan, yanti, liz and azie lunch out..firstly, kmi keQlap dulu utk ngambil dui dbank TAIB..then we went to TheMall..Awal mula aku kan cari parking dJaya hypermart, sekalinya panuh, so tepaksa lah parking basement..atupun tepaksa becollect 50 cent sorang..haha..We do shopping di EuroClassic at centerpoint..since kami kelaparan, so kami makan lah di Ideal.. gambar yanti mkn ayam ideal.haha..


Today, aku awal balik dari biasa, sal aku kan main bola with my family..Lama nda main tu, ngalih jua..tapi siuk..salnya aku ada score jua lah..hee..satu kebanggaan 2 yo..haha..
Bah, that's all for today..mun kamu boring topikku ni, kmu inform aja aku..tetap jua inda ku delete ni blog ah..tapi to my beloved reader, please comment so that i can improve it..
Muah..

0 comments:

Post a Comment