RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

AP presentation

Today, 19/03/2008, kami ada AP presentation..Kami mengadakan di student project lab..Aku wah nervous bravs, salnya ada marks kaan bagi time presentation ni..Yang paling hampeh, arini aku makai lipstick, so na jua pucat bibirku..merah delima jua time presentation..hee..aku datang keITB dlm kul 9.45 salnya aku kan ngadakan meeting SDP with wan and chacha..di sebabkan ahir datang, ahirnya aku and cwan tepaksa parking d tmpt mekanikal..untung chacha, ia parking dapan..mayb urang tau kali ia andang malas jlan jauh..Lurus kan chacha?akui saja..haha..


Around 1 PM, kami Alert Princess pun datang keITB..firstly kami lunch di Gerai Nurul..Macam2 karenah customer gerai Nurul ah..kami ni apa lagi sentiasa lah Alert urang yang freak dsana atu..then sudah datng diITB, panya durang Gjul, Dynie, Liley, Wardah datang sudah..waktu atu ada technician memasang projector and laptop.. Then, kami transfer smua slide kami ke dalam laptop atu and cuba video kami either mau main atau nda.. Ariund 2.10 we start our presentation..aku ngambil video smua urang CPC presentation, tapi sayangnya ujung2 tu terpaksa aku record ckit2 saja, nda semua salnya battery ku low sudah..walaupun semua ku record, tapi nda full presentation session yang ku record ah..upset jua ku 2..
NOTE: Siapa2 yang mau video presentation atu, just contact or tanyakan arahku..aku bagi dengan cara free..haha..Tapi arah vending machine tu pandai2 tah menakan utk bagi aku 100+..All the video are available at me..haha..

0 comments:

Post a Comment