RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Bermain bola di halaman rumah in a bad mood

Helloo..
Seperti biasa kami setiap petang bermain bola di kawasan rumah kami atu..Kami memang setiap petang bermain disana salnya ada kena sediakan palang and tempat main atu pun kana pagar jua..so kami inda jua luan susah ati sal ada anjing di rumah kami tu..munkami inda pagar, anjing2 yang kiut atu tia karang main, nda jua kami mau kan 2..hee..


Berbalik kepada cerita, tadi aku main with my family..5 orang utk 1 team..sekalinya kan aku main beravis lah, tapi nada ku score hari ani and kami pun nda jua menang..nda papa..balum keluar tu skill shaolin soccer kami ah..sekalinya ada tia anak buahku ni, namanya sasi, ia atu active pulang membawa urang main, tapi sudh bermain,hilang ca activenya 2..hee..tapi tadi hebat lah ia main..sekalinya kan terlampau active mendepend dari babahnya sekalinya terlanggar tia pulang babahnya ia sampai terabah..akhirnya, menangis ca ia ah..so, jadilah bermain bola atu not in the good mood, but in a bad mood..tapi bagi sasi ganya lah..kami masih jua g teruskan main..siuk jua masih..ia pun sekajap saja nangis salnya kami ucapkan ia manja..haha..jahat eh aunty and uncle nya ni..Tapi, ari ni ia main serius lah..ada improvement..saja muji ckit2..bangga jua ia kan..hee..
YANG BAJU BIRU ATU SASI..HEE..MY LOVELY NIECE AND NEPHEW TU..HEE..

0 comments:

Post a Comment