RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Kenangan sepanjang study

Helloo..Arini is 14/03/2008, the day before due date of AP..Luckily, aku siap dah buat..ani baru jua siap and baru e-mail to Miss Sophiana..tadi aku mental sekajap dl masa 15 minit salnya nda dpt aku attach file ah..then ku cuba restart router sekajap. ahirnya mau ca..kalau nda mbari malas kli ah..tpaksa jua isuk ngantar 2..nda ku mo buat laz minute assignment ni..hee..mbari gali aku ah.. haha..
since aku nda tau apa g kan ku buat, so aku tu cari gambar2 dalam laciku ah..rupanya nada gambar kwn2ku yang lama2..kasian jua 2..nda ku ingat dimana aku simpan..tapi kan, aku ingat2i, perasanku aku andang nda byk begamabr with my old friend..During my primary school, I have 2 best friends, but now, i'm lost contact with them.. Where are they? Midah, Izzah..Hee..

Then, during my secondary school, I have one bestfriend only..Her name is Masjuwita (Jita) But, I'm still keep in touch with her..Aku bekawan sama ia dari tahun 1998 (I'm in form 1) till now..Biasalah, best friend forever.. I really miss her..selalunya ada ku onl9 sama ia utk gossiping, share problem and make a jokes. But sudah kami ikut haluan masing2, jarang ca aku jumpa ia..Good luck for your study jita ah..jgn malaz..hee..Sori, gambar nada ni..And aku ada pulang jua kwn2 yang lain dskulah menengah, tp nda g aku tjumpa durang,,ada jua yang aku sill contact, but just a few of them..There is a few sweet memory in Secondary school..

Then, I went to MD..Dsana aku ada 3 bestfriends: Jita, Peah, Ipah.. They are really funny.. Everywhere we walk together especially during maths period, aku, peah and ipah grenti hampir duduk dblakang and mbuat bising lah dsana..masani durang pun nda jua ada dbrunei..so aku jarang lah jumpa durang..I Miss them..Mau jua kan becali sama durang..lama sudah nda beceta, mun MSN pun jrg jua kmi c8..this is because lagi siuk cakap face to face dari MSN..hee..dpt jua liatkan muka innocent..haha..Walaupun dMD 2 tahun saja, tapi byk memori yang ku simpan..as a conclusion, It's fun to study at MD..

Now, I'm at ITB.. Ramai lah kawan dsini ah..smuanya siuk2..gpun department kami ni meriah wh..especially my 4 bestfriends, the 5 princess (including me ><) The 4 other princess are: Princess Yanti, Princess Wan, Princess Liz and Princess Azie..Membari hayung kah?Jangan ah hayung..Tapi, dITB banyak aku begambar wh..and byk jua kenangan yang bulih dmasukkan kedalam diary.. hee..

Tadi aku sampat chat sma Princess Yanti, and she discover something for our group..

Yanti: si mensus
Nuneh: si biut
wan: si freak
azie: si rington
liza: si homesick
The group name == ALERT PRINCESS

Lawa?
Dcni byk gambar yang bulih ku attach, ganya mls ku attach smua..krg mental jua blogspot meliat..haha.. Ada pulang g gambar lain, tp nda arh laptop tmptku mebuat blog ni..so ku upload aja apa yang ada..hee..




0 comments:

Post a Comment