RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

MY SATURDAY ACTIVITIES - 29/03/2008

Today, aku, Wan and chacha dtg keITB mcm biasa dlm kul 8..Tapi Chacha AHIR cikit dtg..Yang paling aku Happy, cWan ada bali EGG TART..suka ku eh..Thank u Wan..U r my Lovely Fren..haha..Nyamann..The, kami meeting SDP kul dlm kul 10.45..








Around kul 12.30 aku n Wan planning kan miat wayang..At first kami kan bawa Azie n kan suruh ia lanja kami..Tp ia ada program with DYC g..As usual...hee..So, aku cWan lah saja..Kami makan di Dixy tadi..Ramai wah urang dsana sal ada expo computer..dalam kul 2 kami pun meliat Shutter..sadang lah..sama mcm version ceta Thailand..hee..





Arini aku nda banyak menggambar..After miat wayang kami jln2 dmall and kami buat baju utk ALERT princess..then, kami jln ke Huaho Kiulap and kami bali Racket pingpong and some stationery..Semangat wh kami kan main ni..aku ni g hangat tahi ayam..haha..





Around kul 5.15, cWan ngantar aku keITB semula utk ngambil keretaku..and akhirnya aku balik ke rumah..Planning kan miat wayang g, nda jadi sal ada hal lah..so aku main guitar hero tah saja..mental.........

0 comments:

Post a Comment