RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

My Sunday Activity

Helloo..
Now i wanna talk about my sunday activity..Banyak yang ku buat hari ahad ani..Macam biasa after bangun, then mandi and have a breakfast. Selepas atu aku buka laptop and surfing lah..hee..tapi arini aku surfing utk NAM lah bukan utk social surf..Dari kul 10.30 pagi aku surf sampai dlm kul 12..selepas atu aku makan tengahari..Nda bulih skip 2..hee..Then sambung smula mbuat NAM ah..Membari sakit kepala wh sal nada ku tau cana kan buat research ku 2 jadi simple..mbari hampeh..then kul 1 lalu stop tia aku buat NAM..buat boring2 atu, then aku buka file arh laptop ku atu..ku buat namanya "CWSchedule Int 22 yr 2 updated 11 02 08"..curious jua ku 2 apa isinya sal lupa ku sudah wh..sekalinya sudah ku buka panya COURSEWORK SCHEDULE..so, tarus lah aku analyse coursework atu..panya kami ni banyak g kan dbuat and kan dpelajari..this march gonna be a start of our busy days..Banyak tes, assignments yang bakal menunggu..So, aku tpikir tia panya dalam bulan january n february ani aku main2 ganya wh..susah jua atiku..so, mbuat new resolution lah ku mulah 2hbMarch ni aku kan study hard and kurangkan social activity..Nda tah aku luan main2 g ni..wlwpun mngantuk karang time blajar, tapi aku cuba lah utk concentrate..this year is not for enjoyment but forward our future..so, misti tah aku belajar bravs..haha..Banar kan tu aku ah?Antah lah..


Then dalam kul 2 lalu boring jua ku luan mngadap laptop tia ganya..aku mcuba buat programming wah tapi byk error..so, teliat ku ketaku yang kotor ah..so apa lagi, menyuci ketaku lah..2 buah g kan dcuci..ngalih kali ah..Before nyuci, aku, sasi n my bro mngutip sampah dulu..luan banyak sampah wh..then baru th aku cuci keta..ngalih wah..kul 4 lalu baru tah aku abiz menyuci..Baik jua ada minuman cocktail, so minum lah ku dulu..panas kali ah..hee..
GAMBAR KERETAKU B4 MENCUCI..KOTORNYE..
GAMBAR SELEPAS CUCI
Finally, aku kerumah abangku dsungai Belukut (Maybe, nda ku ingat nama kgnya)..Ia baru pindah arini kesana..so, kamimengadakan doa selamat..makan minum lah dsana..dlm kul 9 baru tah kami sampai dsana..aku tu kan cek elaun, sekalinya nda sampat..hee :)
sudah sampai drumah, aku buat lah smula java programming..tapi banyak masih balum siap lah..aku skip yang nda dpt ku buat..
Penutup activityku hari ahad, aku buat blog ani lah..
Hee..
Bye..gtg..
Kan tido pulang..Maklum lah, kan semangat belajar..
KAMBATE NE..
:)

0 comments:

Post a Comment