RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Saturday activity & Shopping at Hua Ho Mall

Helloo..Now, I wanna talk abou our shopping at Hua Ho Manggis..Awalnya, kami meeting with Chacha,Wan and Supervisor for SDP meeting..Lama jua lah kami meeting tu..SInce kami mengadakan meeting tu d concourse, so banyak jua pemandangan yang ku dapat liat..And at the same time, bulih jua meluahkan idea atu ckit2..haha..And sepanjang aku d concourse tu, aku dpt analyse yang bukan bini2 saja yang rajin mengumpat, lelaki pun mengumpat jua..Baru liat urang freak ckit, grenti durang toleh and say somehing, mcm kami plg jua..selalu ALERT..After kami meeting, then Chacha ada meeting MRS with BKP g..so tinggal aku and C-Wan lah..since kami plan kan membali barang utk class, so kami terpaksa tah meninggalkan c-chacha yang kami syg a2..haha..:P Before kami jln, aku, wan and Indra ngumpat lah ckit2..tp nada plg kena-mengena dgn urg dITB, ceta sal urg lain..hee..After that, aku and Wan ke parking lah..Ngam jua aku and wan parking berhampiran and dapan kami keta Chacha, so kami apa lagi, membuat lah kami surat cinta utk chacha and kami simpan arah wipernya..Haha..

Then, kami jalan ke Hua ho manggis using our own car, meaning kami kai seperate car and we're convoy..D sana, kami bali PENYAPU, TONG SAMPAH, PLASTIC SAMPAH and TUALA UTK MELAP.. Ngam jua lah duit collection yang kami kumpul dr group CP ah..Hari isnin ani terpaksa th aku bwa penyapu and tong sampah ni..cana ku kan bwa ah?Malu ler...hee...Sekalinya yang kami hampeh, penyapu tu kana buat arah price tag $2.00, sekalinya sudah kami bayar panya $3.50... dua batang g kami bali ah..hampeh tak terkata jua kami 2..hee..tapi nd ppa, yang penting class CP bersih nanti..

Makluman kepada CP,
Barang class semua sudah kami bali tu..Sorry sal lama baru kami membali..Maklumlah, sibuk saja ah..Sorry k.. :)


Tepaksa plg cwan jadi model kwsan Tong sampah..



Tong sampah yang kami bali..Lawa kh?


Ani saja shopping kawasan yang bukan tmpt jual penyapu..


This is the Trolley that is full with our class things..


Nda ku sangka, responsible jua c-Energetic ni..d simpannya smula trolley tu dtmpt asal..Bangga ku eh..haha..

0 comments:

Post a Comment