RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

SHOPPING AT THE MALL







27/03/2008

Helloo..Today kami nada banyak class coz MWA saja ada..so my class sampai kul 9.45 saja..siuk jua tu..Then as usual, aku,chacha and wan duduk di concourse sambil cuci mata..sayangnya tadi pagi nada urang kan di alert..sorang ganya atu pun time dangani wan and chacha bali makanan d kantin..hee...Then, sudah kami balik semula di concourse, durang CIS yang lain sibuk2 bebagi coklat, panya Sir Irwan lanja coklat tadi..salnya ia Birthday..So,I would like to say "HAPPY BIRTHDAY"..Aku, chacha and wan tadi malas kan meeting pagi2 ah, so kami buatkan Kad Birthday utk Sir Irwan..Hee..Then, sudah siap, aku edit gambar Rijal untuk tampal arah kad birthdaynya salnya ia Birthday hari sabtu ani..Batah wah aku buat, mana kan jua salnya baru edit sikit, beceta saja kan banyak..sudah atu hasilny inda jua berapa..kata Chacha and Wan, macam kepala kana putung..Then, Chacha edit g lah backgroundnya and ada g lah yang editnya..aku cut aja gambarnya lah..hee..


Then, kami lunch out..Since aku planning kan ambil duit dTAIB, Wan kan ngambil duit dBIBD and Chacha kan buat name label sticker, so kami decide utk lunch out keMall lah..tapi kami tiga saja..Alert princess yang dua urang atu ada hal semasa so inda dapat join..As usual lah tu..haha..Lurus Zie ah??


Then kami parking dBasement parking lah..Time parking tu, baik jua cWan tu handal parking, so sekajap ganya kami dapat parking ah..Tadi g ramai urang dsana..Then, sudah dmall, kami buat hal masing masing such as aku n chacha ambil duit and cuci gambar and cWan ngambil duit dBIBD..After that, kami makan diMall tingkat 3, arah foodcourt..Waktu ngambil duit atu, kami terjumpa junior kami yang TERSAYANG ah..haha..Dayat, Acun, Halim and Suhardi..Since kami ni peramah, so kami makan sama durang lah..siuk jua kan, ramai and meriah..Makan2 kerenah durang dfoodcourt ah..makanan pun macam2 yang durang pilih..Bagus jua durang atu, banyak cerita and semua dengan speciality nya..Dayat-selamba tp ada bakat becali, Acun-kuat ketawa, Suhardi-pendiam tp talented in becali, Halim-loudSpeaker and Nyanyah..


Lapas makan, aku, Wan and Chacha shopping di Utama grand arah stationery and kawasan patung..cian si Chacha, nda dapat bali patung Katak sal nada harga..Ngalih pekerjanya cari price tag, nda jua ada..Aku pun ada kelawaan patung Puppy, kiut tapi mahal..sasak jua ku 2..then, kami begambar-gambar lah kajap..

Then, in the afternoon dalam kul 2.45 baru kami keITB..then, dalam kul 3 baru kami start meeting SDP.inda terasa hari atu terlalu laju..kul 4, kami buat Kad utk Rijal..Then kul 4.30 aku balik, n durang Chacha and Wan ahir lah balik dr aku..sal aku kan main bula..sekalinya, nda jua ku jadi main sal hujan..terpaksa plg aku setuju makan dWYWY sama kakaku..bukannya kan menguruskan badan, tapi membasarkan badan tia pulang..haha..Ok..That's all my story for today..ngalih ku cetakan eh..hee..

GAMBAR MAKAN DI MALL










PATUNG YANG BIRBY, WAN AND CHACHA SUKA..



THANK YOU..

0 comments:

Post a Comment