RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

30/04/2008 - ACTIVITIES

Helloooo....

Activities: Nothing much but a lot happened...


Today, we study at ITB as usual and all my class are full from 8.00 am till 3.40 pm.. Break time tadi kami lepak di tengah2 dakat tangga depan kami main pingpong..siuk jua rasanya...hee..


Then, nada ada kan di buat..Kami arini kononnya inda kan lunch out sal kan membuat Java..kami membali nasi katok di rimba..bukan nasi katok trafik light..namanya nasi katok Tahai..Nyaman.....so, aku yang membali and turun lah..as usual dengan ku membali ALERT Teaser and Energetic..

***********************************************


Kami arini kai keta cWan sal ketau kana block oleh orang yang tak bertanggungjawap..nada ia bagi no.telnya...tarus block saja..pikirnya ia atu famous kali...macam tah kan semua orangITB ani tau kan ketanya..silahau banar..hee...Then, around kul 12.30 makan ca kami nasi katok atu di ITB..hee...Sekalinya aku tu planning sekajap saja kan main pingpong, sekalinya sampai kul 1 pulang kami main..hee..iatah ni nh..Hangat-Hangat tahi ayam..hee...Then, around kul 1pm membuat java tia ku..tapinya payah eh..nada ku paham cana kn buat..hee..

Around kul 1.30pm, liley ada msg aku suruh turuh ke AP lab...Iatah kan membuat plan untk membuat suprise greet untuk Nana..So, turun tah kami 3 ALERT Princess....hee..semangat wah..Then, kami menunggu Nana datang dari balik lunch and buat-buat atu lepak ku dulu di luar..Tapi nada kan di ALERT..hee..Then, Nana adatia datang and we sang Birthday song for her..Sayangnya kami Group ALERT nda buatkan ia birthday card sal baru jua kami tau arini yan Nana Birthday..nway, HAPPY BIRTHDAY NANA......







Then kul 3.30 kami abiz class...sekarang ni aku balik tarus aja once abiz class..nda g ku delay melepak di ITB..luan boring wah...hee...sekalinya kakaku membawa aku makan di Arthini Nasi Kandar di Bunut..Aku suka tu makan di sana ah sal kuahnya kari and banyak gi ia bagi kuah tu..Di sana atu macam makan nasi campur pulang, tapi yang version nyaman beravis..hee..Aku bali tadi Nasi, Ayam masak Pedas, Ayam Goreng and Sausage masak Merah..My sis makan Nasi, Ayam Goreng, Ayam masak pedas, sayur kacang panjang and Tauhu(inda ku tau masak apa)..And sebagai dessert, kami makan cucur pisang...heee...



**********************************************

0 comments:

Post a Comment