RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

BBQ AT PANTAI BERAKAS

Hellooo..
Arini kami BBQ sama durang CIS on sunday, 06/03/2008..Siuk..Kami collection $5 per head..Then, all the money were collected at Wan..Lapas tu kami gelapkan ca duit tu dengan cara membeli Aam, Sausages, n macam2 gi lah..Then, around kul 8 aku n wan datang..For your information, aku tadi kana ambil ulih kawanku yang namanya cWan di rumah kakaku di Telanai..Baik jua tu kawanku ah..heee...

Before kami datang, gjul ada tipun aku n gto nada tampat wah di sana ah..since aku n cWan ni species majal, so majal kami jua cari tmpt..Ahirnya belurih jua kami wah..Hampeh pulang tadi atu sal banyak barang yang aku lupa bawa..minyak aku lupa bawa n tmpt simpan ayam masak pun aku lupa..charcoal wah batah kami masak..payah g tu sal nada mancis, tepaksa plg kami minjam arah urang yang berdekatan...then masih jua inda mau marak apinya..baik jua cikgu cwan ada..so ia yang pinjamkan mancis ah..Ahirnya berkat kegigihan urang CIS, masak ca arang and ayam kami pun masaknya mcm warna arang..hehe..

The, sambil makan sambil kami chat and main ayun-ayunanan..ada event yang nda dpt ku lupakan..tapi mls ku share sama kamu 2..haha..Around kul 2 balik ca kami sal luan ngalih and penutup acara, kami buat sessi menapau..hee..ok..That's the end of the story..hee..




BOLA TURUN DARI LANGIT..HAHA..







LIAT LAH BJU ALERT YANG BARU SIAP..TAPI YANG TENGAH ATU KHIANAT CIKIT..HEE..







COUPLE OF THE YEAR..HEE...

0 comments:

Post a Comment