RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

I'm Not schooling again

Helloo..
Arini walaupun aku masih gi demam tapi aku tetap jua update blogku..Tapi masani aku nda bagi gambar lah..Tadi sebenarnya aku bangun sudah pagi2 ah..Kononnya kan datang keITB salnya aku kana bagi MC sehari saja..Artinya arini aku nada MC lah..Tapi demi ku bangun, pening ku wah..sampaikan gelap permandanganku..Inda ku nampak langsung..My mom banguni aku n tanyakan aku either aku sekulah atau inda..At first aku cakap, "Sekulah eh"..Tapi mun sudah aku bangun langsung nada ku nampak apa2. so ku gitau semula my mom yang aku inda sekulah..Terpaksa aku makan ubat dulu, baru tah visionku clear cikit..Ani aku makan bubur saja dari pagi sampai malm..Langsung nada selera wh..But now, I'm geting better..Hopefully, isuk aku dapat keITB eh..susah jua atiku luan malar nda skulah atu..walaupun ada valid reason, de thing is I don't have MC for today..Tapi, f isuk aku masih jua demam, do ke hospital tah aku semula tu..Tadi aku ada msg cWan and Yanti pulang..In case isuk aku nda termsg durg, arini awal ku gitau..Mkin panas wah badanku ah..Sakit gi kepalaku ni..Pening2 lagi eh...baru pun buka sekulah, damam tia sudah nah..sakit atiku eh..hee... :)

0 comments:

Post a Comment