RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

I'm Sick

Helloooo..
Date: 21/04/2008
Arini kami stat belajar semula di ITB..Tapi sayangnya semalam, aku start demam wah..Pukul 10 atu badanku semakin panas and aku terasa semakin sejuk..Mulanya aku malas kan makan ubat, tapi since semakin teruk and badanku menggigil, so, makan tah aku ubat..Tapi sepanjang malam atu, aku inda dapat tidur lena sal kepalaku semakin sakin and panas badanku atu semakin menjadi-jadi...

Aku planning inda kan datang sekolah arini..Tapi, since this is our first day aku reopen ITB, so terpaksa tah aku datang..LAgipun awal mula demamku atu kurang sikit..Sekalinya aku mandi and semakin sakit ca kepalaku ah..Tapi ku gagahi jua kan datang keITB..Ahirnya sudah diITB,aku sampat jua belajar AP, walaupun langsung tak faham..hee...Sepanjang 2 jam atu aku mengantuk and bercerita sma cHardy ku pulang..So langsung lah inda faham..During break, semakin lamah badanku tu..kepalaku mikin pening, tapi aku cuba jua melepak sama durang ALERT..Tapi awal cikit aku masuk kelas dari durang, sal inda ku tahan gi wah..After class DB around kul 11, aku balik lah kerumah..Nda g ku tahan..Sepanjang aku drive atu kepalu pening and aku semakin mengantuk..Aku drive pun laju, supaya awal datang ke rumah..Then, sudah sampai ke rumah, aku tukar baju and terus tido..Inda ku tau bila mamaku simpan tuala basah atas kepalaku atu..then, kul 2.30 my mom banguni aku untuk ke hospital..Nasib baik nada ramai orang..hee..sasak jua ku tu doktor ah, aku yang damam ni ahirnya ia bagi panadol, dequadine and ubat syrup... ahirnya balik ku kerumah, and tido g ku semula sesudah makan ubat ah..kul 9 baru th aku bangun and baik sikit lah..hopefully, isuk demamku ani mengurang..inda ku tahan wah......membari marah..hee...

0 comments:

Post a Comment