RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

JAMMED AT JERUDONG

Tadi aku after jalan dari hospital, then aku tarus zoom lah ke ITB salnya sepatutnya aku bejanji sma ALERT Wan and ALERT Chacha kul 10.30 datang..tapinya ahir tia pulang..dalm kul 11.30 baru aku sampai dsana..Awal mula jalan smooth,then when I reached to Jerudong, Jammed bravis ca..Heran jua ku tu..sepatutnya aku bulih drive laju, tapi ani lambat tia pulang..macam jammed pagi2 wah..macam time waktu sekolah wah..sekalinya ku liat ada Bomba and polis tengah buat something..Maybe kan ngambil binatang atas pokok kali..salnya durang kai apa tu ah?yang tinggi wah, tapi inda ku tau namanya utk reaching the tree..Mayb durng kan ngambil kucing kali..iath saja cetaku ni..hee..Mana tau ada yang tau, apa kana ambil atas pokok ah..
curious ku jua eh..Give me an information please..hee..

0 comments:

Post a Comment