RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Mengz Birthday

Helloo....
Today is 15-April-2008...
Today Event: Meng's Birthday


Now, Let me start my blog..Hee...Arini sharp kul 12 AM, me and my sis buat suprise birthday to my sis, Meng..Actually ia tau pulang kami kan bagi ia suprise, sal kami plan pun dapannya jua..tapi ia inda tau kul brapa kami kan bagi suprise atu..Before that, around kul 11.40 aku and dyan masak indomee utk kami 3 orang makan..Kami masak sekotak lah..Memang tradisi kami 3 ni, every year if one of us birthday, so 2 of us will prepare for suprise greet..selalunya hidangan kami kek 1 poun and indomee..so cMeng lah dulu yang birthday..Then, kami masuk ke dalam biliknya and bawa all d things and finally ia meniup and memotong kek..Simple jua ganya kn tu..tapi kami suka..This is our birthday culture...Dyan bagi cMeng barang cute lah..nda ku tau namanya..AKu baru tadi siang bagi ia present, sal baru jua siap tadi ah..kami bali White chocolate cake fro Makcik Bakery..Nyaman jua eh..Tengah malam gi kami makan kek ni..hee..



**************************************************

**************************************************

*********************************************

**************************************************

This is my present for Meng..

Lastly, I wanna say :HAPPY BIRTHDAY TO MENG"

Good Luck in everything... :)

0 comments:

Post a Comment