RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

MY CREATIVITY

Hellooo..
Today, aku keboringan wah..since nada kan ku buat, so aku buatkan gambar utk my sisters lah..ada 3 ku buat utk kan ku print di Gadong..2 for birthday present for my sister and the other one is for the congratulations gift..aku nada idea g apa kan ku bagi sal setiap taun mcm2 sdh ku bgi..so this year aku kan bagi durang my own creativity..mana to durang terharu..On tuesday will be my sis birthday..so, tpaksa isuk aku print tu eh gambar yang ku buat ah..nda ku sabar kan liat either lawa atw nda..hee..To my reader comment saja th gambar ni..aku ni baru jua main2 sama photoshop..heehh..
15-APR is her Birthday..
29-APR is her birthday
This is Congratulations Gift

0 comments:

Post a Comment