RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

My Messy Room

Helloo..


Today: 16/04/2008



Arini aku kan ceta sal 1/4 part of my room..Semalam aku melapis file ku, semua warna pink and full of sticker BARBIE..To ALERT, Get ready..Suda buka sekulah, banyak kan aku show off ni..hee..Then, aku tukar my notes from old file to new file..Unfortunately, my puncher rosak tadi ah..SO all my task being delayed..sasak jua ku 2..semangat sudah aku mengusai eh..Then, since nada dapat ku usai notes so aku jalan lah with my bro ngambil ketanya...after that, my sis masak roti john..nyaman jua..Finally, aku duduk lah mengadap laptop and surfing...Aku dowloading lagu cina..hee..aku baru jua website baru utk download soundtrack..suka jua ku tu..buat2 aku nungu downloading, then aku liat2 lah sekeliling ku ni..rupanya bilikku ni totally in a mess..especially di kawasan study corner..teruk wah..Paper sana sini and bag ku jangan tah lagi..sana sini ku simpan..nda ku to cna aku kan susun barangku ni..aku pun takut meliat..haha..mana jua barang lain pun ku simpan jua atas meja utkku belajar..Silahau banar aku ah..hee..Yang pentingnya I have to do something with my study corner ani eh..Any idea, cana aku kn susun barangku ani kh? My mom pun heran wah, padahal ada 3 buah meja sudah, tapi tetap jua messy..Nampak tah aku tu rajin menjurit and belajar..hee.Bye...Gtg..Nanti aja aku susun eh..Malam nie aku kan liat MY BEST PALS..LAwa kali ah ceritanya ah..hee...



*************************************************

*************************************************

**************************************************

0 comments:

Post a Comment