RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

My YRV Car

Hellooo..

Arini aku dari pagi sampai patang nada kan di buat..Since internet dari kelmarin sampai radi pagi is SUCKS, so aku decide jalan2 lah..before that, aku tukar tayar kereta YRV..Rupanya botak sudah tayar ah..nda terasa lama sudah aku nda tukar tayar..So, tadi aku sorang diri kekadai tayar and tukar 2 biji aja..jangan tah banyak2..inda cukup duit..The price is $65 each..But I have to pay $133 sebab $3 utk repair tayarku..ada masaalah cikit..For your information, mulai this month kereta atu bukan ca aku punya salnya aku bagi aja abangku..inda ku sanggup maintenance wh...so nada tah lagi sound system arah kereta ni..aku kai My Lovely Sprnter saloon cr saja..So if kamu nampak YRV merah, jangan kamu angkati tagan eh..karang salah urang..hee..Then, sudah tukar tayar atu nyaman jua rasanya drive, nda g begagar..yang penting macam drive kereta Mercedes lah..Hee..Labih jua tu aku ah..Then aku shopping cikit2 and finally balik kerumah..boring jua kan nada gi kan di bali..Sudah di rumah, my sis baru balik dar mengajar and gitau bak sudah internet..nyaman jua atiku 2..hee..yea yea..ahirnya aku masuk ke dunia internet semula..mental sudah aku sekajap tadi ah..hee..
***************************************************

0 comments:

Post a Comment