RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Shopping @ da Mall Alone

Hellooo..

Today, aku macam biasa menghabiskan masa cutiku di rumah and shopping..Actually, I was planning to do shopping in the morning, but then since no one could fetch my nieces from school, so I just change my plan to the afternoon..


Around 1pm, I did my shopping..At first I parked my car at Gadong just infront of Justoy building..Then, I went to Souvenir shop to print some oix for my sisters as a present..Unfortunately, the staff could finished his printing by tomorrow..SO I have to give my present by tomorrow lah..BORING..


Since I have nothing to do, so I walked to The Mall alone.. Along the way to the Mall, I saw Gjul and Dynie in Gjul'sCar..Then I talked to them for a while..Nah, Kedapatan ca aku keMall kai Seluar Pendek..Then, aku round2 di mall sorang diri..Arini nda ramai yang shopping dsana..mayb sal waktu kerja kli..aku apa lagi, jalan2 lah..then, aku tejumpa durang gjul and dynie g smula..So, aku jalan2 sma durang lah sekajap..Pastu, ku tinggalkan ca diorang saja dua orang..Before aku keluar dari mall, aku masuk kadai kain KOFOM dulu..Kononnya nda ku kan membali, tapi lawa jua kain atu..so aku bali lah..warna maroon..baru pernah aku nda meliat warna pink tu..the, aku ke Makcik Bakery and bali kek birthday untuk kakaku karang malam kan bagi ia suprise greet with the cake lah..aku bali white chocolate cake..Then, aku jalan menuju ke parkingku yang jauh atu..sekalinya aku ada nampak kadai sticker wh di sana ah..banyak g sticker princess, tp sayangnya pyh ku kn bali sal tanganku panuh dengan kek n handbag, so isuk aja aku bli lah..hee..Ahirnya aku balik..


Before aku balik, aku antar dulu kain yang ku bali tu ke Tailor shop..Baju tu kan ku pakai utk buka skulah..so nanti dITB, jgn kmu ucapkan bajuku yng bru atu ah..hee..Sekalinya tengah aku besukat tu, shock tukang jahitku ku ah..panya sukatanku mikin kurang, dlm erti kata lain mikin kurus sikit lah..hee..then, aku balik ca dengan hati yang hepi..YIPPEE......


EHH..Bukan Dynie and Gjul kah tu?hee..

0 comments:

Post a Comment