RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

ANTAH.....

Hellooo...

Tadi petang after balik dari ITB, aku terus masuk mandi..Hee..Awal jua tu aku mandi..Atu pun sal aku kan miat ceta Mutiara Hati..Harini CNabilah Kana culik wit bu Arini..haha...apa kan??tau kamu kan tu..??Then, after miat TV, then aku surfing lah..sekalinya kan ku liat abangku n aiku ni masih g usai keta adik ku ah..bravis wah ia ah..kan memasang speaker ca lagi..bagus jua tu..siuk jua mdgr..

Arini aku nada byk activity, tapi diITB tadi byk kami ALERT sama durang cwan n yanti...Especially cHo Nam n cHot pun ada jua..s kami apa lagi, kami alert lah durang tu..sambil buat SDP, sambil miat gelagat orang ITB yang melintas..hee...yang penting arini kami banyak jua buat kaja...yang aku heran junior lah, tahan jua durang tu main ping pong..dari pagi sampai petang, main..hebat le...hee...kami tadi balik dlm kul 4..then aku shopping ke soon lee..panya di batu besurat nada g easyway..pyh th kn bali ni eh..tpaksa ke Qlap..hee...nw, it's time for me to do NAM..isuk g tutorialnya...so bertungkus lumus tah ni sampai tghmalam ni eh..i mena bertungkus lumus mencopy jawapan urang lain..hee... "French Kiss..Haha" khs utk urang yang faham ganya 2..haha...

0 comments:

Post a Comment