RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

ATTENDING BIRTHDAY PARTY

Hellooo..
Last saturday, I attended My sister in law birthday party at Serusop..Durang sewa kem lah utk birthday party atu...meaning, ramai lah yan durang panggil..sudah kami datang, ramia lah familynya datang sdh..baik jua balum makan sal kami atu datang ahir ckit wah..hee..Banyak wah makanannya and ada ketam gi tu..ganya payah kan makan..hee...Yang hebatnya kek birthdaynya ada 2 macam...aku pun heran..misti kan mau a variety of flavour 2..then, after makan da lucky draw and as usual, au nda dapat lah 2..hee....around kul 9.30 kami balik lah...lupa ku gitau, durang ada pasang bunga api gi tu..hee...

Since aku not in a good mood that day, so aku nda menikmati kemeriahan party atu..tapi as overall siuk jua lah..

Last but not the least, I would like to say "CONGRATULATION TO BANDAR BLACKS FOR WINNING THE RUGBY TOURNAMENT IN THE FINAL DARUSSALAM CUP"..So kepada pemain Bandar blacks, lanja saja aku ah..aku nda gitau urang tu..hee...







0 comments:

Post a Comment