RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

KENA BELIKAN

Helloooo..
Demi para pembaca yang aku LOVE..So, demi aja aku bangun, aku buat blog lah..aku wah tadi tertidur waktu melihat cerita katun ah..dari kul 6.50 sampai kul 10.30 aku tidur..Baik jua inda sampai pagi..

Then, demi aku bangun aku nampak plastik nerisi macam2..Demi aku buka, ada sticker with my name "Birby Nanako", headset and French Boat of Fun Bread(indaku ingat namanya)..Favourite ku jua tu..artinya aku tu macam kana bagi awards lah sebab tidur bravis..hee..Rupanya kakaku cMeng balikan..Suka ku eh...Thank U...Lama dh aku kan bli, tp mls..sticker tu pun planning kan buat, tapi kana buatkan dh..save jua duitku..Hee..

Tapi my next planning is kan bali mouse Pink A4 Tech ah...sasakku wah..masani mouseku rosak..Lambat wh membuat kaja..hee....bh..kan baca blog urang ku dlu ah..hee...



0 comments:

Post a Comment