RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

My Saturday & Lunch @ Giant

Hellooooo..

Tadi kami ada MWA revision sal kami kan test this monday..so, wish me "All da best" lah..hee...Then, meeting and lunch out di Giant food court..this is our first time makan dsana..maksudku, Freak Babi Kampung,Babi Bandar and Babi Hutan lah..Dalam erti kata lain, persatuan babi..haha....Kami makan sama durang Ajuan, Dayat, and Suhardi..Ok lah jua makan di sana atu..atu makan ajuan yg ku gambar ah..macam nyaman wh usulnya..hee...then, kami shopping lah di sana..round2 giant lah sma durg...yang calinya, kmi tu shopping nda tantu wh..durang juan tmpt lain, n kami tmpt lain..maksudku di supermarketnya lah..then, around kul 1.15, balik th kami ke ITB semula ngambil hp cWan yang tinggal ah..Then, tarus lah aku and cWan ke Emigresen(lurus kah tu namanya??tmpt membuat passport wh..hee..) sal aku kn buat passport..Sekalinya di sana raai kanak2 dmit yang kan buat passport,tpaksa ah lama menunggu sal ramai yg menangis and inda mau kana gamabr..Around kul 4 baru th giliranku..aku sekajap ganya...begambar pun sekali saja..mayb sal aku photogenik atu kli..haha..bari hayung...Then, aku antar cWan keITB ngambil ketanya utk baik..and aku nyambung g shopping dHuaho..sekajap ganyadeh..Karang kna ucap aku kuat shopping..heee...sudah atu aku balik lah..Ok..Bye..


0 comments:

Post a Comment