RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

MY STRESSFUL DAY

Helloo..As usual this is the start of my blog...Today, there's a lot of stressful things and this makes my day a bit boring..hee..Also, it ruins my mood..Hee...

First Stress - Tadi pagi-pagi sudah aku mental sal Class..Malamnya, aku tanya Saidin, sal CN lecture, and ia cakap, there is no lecture for today...Sekalinya, aku receive the message from cBob yang mengatakn ada lecture CN kul 10.15..Sekalinya, nervous jua ku 2..salnya barupun aku g2 my group no CN lecture, sekalinya ada ca..Sorry My Group..Then, sudah kami sampai dITB, rupanya nada Class CN ah..Antah dari mana kah message atu datangnya..BTW, bob aku nda salahkan ko..kitani sama2 tertipu..haha...memang tipah tertipu..sekalinya, AP Tutorial ca lagi membari paning..sal lecturernya nda sure either ia kan bagi practical or not...So, my solution to my group is "Please wait for the e-mail from Lecturer"..yang pentingnya pagi2 sudah membari stress sal lecture..

Second Stress - Tadi aku, Wan and Chacha buat SDP..now we are at the stage of DFD..Awal mulanya nada masaalah...Baik jua kami ada error checker(chacha)..Then, sudah kami kan buat Data Flow Definition, baru tah nampak salah kami tu..Especially part searching lah..Stress jua tu tpaksa membuat semula level 1..Nda pulang buat dari mula lah..Part yang paling aku inda suka is terpaksa usai semula arrow tu arah MS Visio..Bari sasak.Hee...

Third Stress - Aku stress sal dalam kereta nada lagu yang lawa ah..Tau sudah perjalanan ku ni jauh, mun lagu inda lawa and Radio pun inda siuk grenti jua mengantuk tu kan..So, aku terpaksa jua memaksa diri membuka mata while driving..Yang pentingnya, batah wah rasanya kan datang kerumah ah..Kan singgah bali Mr Brown, malas jua kan turus..Ahirnya, aku selamat datang kerumah and tarus miat Cerita Mutiara hati..hee..

Forth Relief Stress - Tadi aku, chacha, wan and Hazel Makan di gerai Nurul..Thanks to Hazel coz of the treat..Lain kali lagi..Jangan malu2..haha..nda wah..Lama sudah inda makan di sana, nyaman jua masih lah..Anfd murah masih..For your information, this is our first time lunch out with Hazel..As a result, Not bad..Hee.. ;)

Fifth Relief Stress - After buat SDP, kami main pingpong tadi di atas..firstly sma durang cMus and GBob...Mental jua ckit lah sal partnerku cMus,hampeh lah..aku banyaknya jadi ball girl lah..maklum, yang ambil bola atu misti ikut zonenya ganya..mostly bola arh zone ku..atau aku kana tipu..haha..then, sama Hardy, Pingpong Sifu..Haha...Cigu yang mudah mental mun mengajar urang mai pingpong..especially mun ia ajar aku and chacha..hee...sabar aje lah..

Sixth Enjoy - Aku di rumah lah..enjoy makan and enjoy surfing..Also enjoy baca blog orang lain..hee....Penting tu..hee...Ok..Bye...

0 comments:

Post a Comment