RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

My THURSDAY ACTIVITY..

Helloooo...
Arini as usual before start our day, me, Yanti and Wan makan martabak di kadai De Rimba...Kami kesan dlm kul 8.15 sal aku ahir datang..sorry guys..hee...Than, around kul 9, kami keITB semula lah..tadi kami ke rimba kai keta Wan..Arini kami dapat hotspot kmi 2..so, siuk lah alert orang yg melintas..tapi nada cHo Nam..cHot ganya ada..Boring..haha..

Aku tadi menyambung buat DFD level 1..mental ku wah kn memuatkan 1 page ah..mbari sasak...Then, around kul 11 baru aku siap n astu kmi onl9 lah n main game Ikariam...Arini aku kana bagi marble oleh Sahrul..Tapi balum sampai..Hepi jua ku 2..hee...baru th ada orang mau bagi aku...cian kn..

Then, kami main pingpong kajap lah before lunch..Kami lunch out td dLe Stadium, dRimba ah..Italian food...Kami tu baru jua kan mencuba, sekalinya hampeh jua kami tu..Panya maha..Baik jua kami bawa duit byk ckit..Mun nda grenti jua bari malu tu...haha....The environment is good, but the service is very slow and kureng...Tapi kamu cuba lah dtg ke sana..hee...

Then, aroun kul 1 lalu kami menyambung lah keITB melepak and meeting wif supervisor...dalam kul 3 lah..pastu main pingpong kami g sampai kul 5.30..Baru tah pernah kami ampit main pingpong semula arini...atu pun tpaksa laju2 booking..Mun nda grenti th nda kami main pingpong g tu..And for ur information, cYanti mikin improve main kli ah...Then, aku balik kerumah lah..main tah aku ikariam smula and mcm biasa activity harian, bzbody mbaca blog urg lain..haha..







0 comments:

Post a Comment