RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

@ PIZZA HUT

Helloo..

Banyak jua yang kan ku update blog ni ah..hee..walaupun out dated dah tapi majal jua aku kan masukkan..salnya aku msti jua sharing my activity kn...hee..
Waktu hari selasa lepas, aku maka di pizza hut sma Indra..salnya durang yanti ada hal nda dapat lunch sama kami andcwan lunch sama daddynya..so aku sorang lah aja..baik jua ada A-And...ada jua danganku kan makan..lama dah inda makan sama ia ani..aku waktu atu teringin beravis kan makan di pizza hut, so makan tah kami di sana..


Aku makan beef lasagna and Indra makan supreme garlic bread and soup (inda ku ingat soup apa)..hee...Lama jua lah kami sana tu..dalam kul 1.30 baru kami abis makan..kami ni mun jua grenti th banyak ceta and begambar..haha...aku gi banyak topik kan ku ceritakan, so apa lagi jadi listener lah cIndra..Thankz sal sanggup melayan aku yng talkative ani..haha.. :P


yang pentingnya aku sampai hajat lah makan di pizza Hut..Jgn jeles Yan..nanti tni makan di pizza hut sma ALERT ah..hee.. :P


Nda banyak gambar arahku..arah camera Indra yang baru atu baru th siuk begambar...hahaha..



0 comments:

Post a Comment