RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

SHOPPING AS MY HOBBY

Hellooo...

Today, my activity is shopping from 11am till 6pm..Ngalih yo..My first destination is going to Firoz Jaya..Sasakku tu pekerja sana ah, aku tadi batah wah baru ia kan layan..pikirnya aku ni nda kan membali kali..sampaikan terpaksa aku sendiri mencari kin ah..terpaksa aku punggah kain2nya ah..ada gi urang pikir ku pekerja di sana..mikin mental jua ku tu..kata urang atu "Bulih ku Liat kain ah"..tapi aku langsung nda reply..aku g terpaksa liat kain sendiri, ia tah pulang pandai2 kan nyuruh aku lit kain..haha...aku atu kan bli kain untuk cousinku kahwin this sunday...Baik jua tailor yang selalu tempat aku ngantar baju atu sanggup siapkan by tomorrow afternoon..tadi baru jua aku antar kain ah..Aku bali warna Hitam Putih..Lawa kain ku ah..hee....

Then, aku, Meng and Nadin makan di Ayamku Grand city..Aku wah lama sudah inda makan di sana, so ksana lah kami makan..Aku makan American Chicken Chop.. Then, selepas di sana kami shopping di SoonLee and aku bli Choki2 lah..Lama dah nda makan tu..Then arah kedai Cd and ad ku liat kadai kasut tu..Lawa kasutnya ah..Pakal saja aku nda bawa duit banyak tadi..SO u'll be my next target..hee...

Then, kmi jalan k First emporium..Aku shopping stationery lah di sana..And for your information, aku ada bli buku yang papernya hitam..Lawa..Aku bali tiga tadi..suka ku liat eh..yang pntingnya arini aku survey barang aja..Isuk saja aku shopping orang diri and bali semua yang aku aim atu..hee...

Baru ku ingat, aku tadi bali kacamata(shade) baru di HuaHo Kiulap tadi..walaupun hari mendung, tapi tetap jua ku pakai..Hee..saja kan show off..and tarus lah aku begambar2 sampai cmeng yang drive pun mental melia perangaiku yang lbih ah..Apa tah lagi anak buahku c Nadin atu, lagi ca ucapkannya aku..sal ia jeles tu..hahaha.. :P... Baru ku ingat, aim of this blog is to make the reader HAYUNG miat mukaku makai kacamata baru..Biar kamu sasak miat aku yang cute atu...hahaha (ketawa devil)

GAMBARKU YANG MEMBARI HAYUNG...UNTUK TATAPAN BERSAMA...







BARANG YANG MAMPU KU BALI HARI INI...HEE...


KAMI DI AYAMKU GRAND CITY...



0 comments:

Post a Comment