RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

SHOPPING WITH MOM

HELLOO...
Arini apa baik kan ku buat ah??Ok lah..
Tadi aku shopping with my mom di HuaHo Tanjung Bunut..Aku, mama n my niece saja yang jalan..Mula-mula kami bali minyak, sponsored by Mama..Hee..Then, kami ke Tanjung bunut..Banyak wah kami bali, aku gi yang sorong trolley so apa lagi mana yang nyaman usulnya masuk lah dlm trolley..Then, kami di bahagian ayam and aku ada liat mcm beancurd..Nyaman usulnya, sekali aku bali lah 4 batang..mama pulang yang bayar tu..sudah ku liat harganya panya $1.60 sebatang..aku pikir $1.60 sekilo..Hampeh jua mamaku tu..hee...sudah kami abis shopping then sudah limpas cashier mamaku cakap "Kamu ni tah banar..Mun bejalan sama kamu gerenti tah setengah juta duitku keluar"..Hee...aku paham tu maksudnya grenti $50 keluar..haha...cana tah jua, dengannya jalan ni yang shopping freak..tapi siuk jua... Baru ku ingat, this is for my friend Freak babi Kampung and Freak Babi bandar, kamu kan tau tadi aku nampak c-Cina shopping sama mamanya..inda ku sangka eh...ciri2 yang bulih masuk dalam list jua 2 ia shopping sma parents ah..haha..

Then, tadi aku liat puppy yang baru ada arah kami ah..cute wah..pakal saja ia atu inda dapat di gosok n di kacau pakai tangan, mun inda grenti th ku peluk2 tu..ia gi suka kaki tu eh..mun kamu ampir, grenti ia kan aga kaki 2..iath siuk kacau..telinganya gi terturun and warna coklat..aku inda mau puppy tu jadi dog eh..Hilang ca cutenya.hee...

0 comments:

Post a Comment