RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

SUNDAY IS A BORED DAY

Hellooo.....
Today is sunday, so HOLIDAY..
Tapinya aku nada kan buat..boring bravis..salnya setiap kali kan buat kaja grenti th kan malas..Tadi aku main pingpong di rumah dr kul 11 hingga kul 1..Tapi jangan kmu pikir aku ada table pingpong..Hee..Kami kai meja makan aja..Saja wah kan main..boring jua kan..

Then after main, aku tu limpang2 sambil miat tv..sekalinya aku pulang kana liat ulih tv..sampai kul 3 wah aku tido..kan cuci keta tah kononnya..ani ahir sudah..malas tah aku cuci keta..so isuk macam biasa lah..liat aja ketaku yang kotor...haha..tapi lapas ni aku planning kan buat DFD dulu eh...karang aku pulang nada progress isuk..mbari hampeh tu eh...kononnya kan nyuruh durang yanti n wan ada progress, mun tok ketuai pulang nada buat kaja, baik tah kamu gulingkan aja..hahaha....

Ok then...lapas ni aku kan sport petang pulang..atu pun mun ku rajin..maklum lah lama dh berehat sakan..hee..

0 comments:

Post a Comment