RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

TANGANKU DI CONTENG

Hellooo..

Airini, macam biasa aku datang keITB pukul 8.00..Tapi arini parking inda penuh..nda ku tau kenapa..Mayb boring kali student kan datang hari isnin ni..Maklum lah "I HATE MONDAY"..hee..Apatah lagi hari ani kami belajar Java..langsung aku nda terdengar apa yang ia cakap and langsung inda faham..sepanjang lecture aku chat aja sama Yanti and Hardi and kadang Cwan..hee...


Then, after break kami ada class DB..waktu atu tah tanganku di conteng..Kacian jua tu..Tanganku yang innocent ani kena conteng oleh Gjul Damit..Aku pikir tah ia lukis lawa..sekalinya aku liat, tarus membari pengsan..Dalam erti Kata lain "BARI HAYUNG"..Hee...aku tau ni grenti ada yang mental membaca perkataan membari hayung ah..malas ku mention namanya..sal ia pun membari hayung jua..nama "loudspeaker (bukan nama sebenar)"..Hee..Jangan marah..Tapi sudah ku liat lagi sekali, cute jua lukisan Gjul Dait tu..creative ckit lah..


Then, malamnya aku boring sal malas kan buat kaja..So aku tukar layout blogku lah..apa tah??Lawa atau nda??mun nda lawa jangan comment ah..hee...then, Hazel ada bagi aku wallpaper gabarku..Lawa lah sal warna pink and urang yang dalam gambar atu pun boleh tahan jua..haha..Aku suka lah..Thank Yo HazelNut..Love You..Muah..Haha..


ok, sekian untuk blogku hari ini..Di harap pembaca sanggup membaca blogku yang membari lamah ni..hee...

AKU PRINT SCREEN SAL AKU INDA MAU LIATKAN YANG SEBENAR..KARANG KAMU JELES..

HASIL SENI GJUL DAMIT..

0 comments:

Post a Comment