RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

LUNCH AT LAMEE

Helloo..
Today, aku, Wan, Indra and Bob lunch out di Lamee..Actually duitku inda plg luan byk, tp bulih lah mun ganya makan di Lamee..jangan sj dEmpire..Konfom th sendiri kamu berkayuh..Since aku lama dah inda Lunch sma Indra nd Bob, why not makan sekali sekala kan..Tapi mun tadi kana lanja lagi bagus 2..

Baru ku ingat, I got a happy news for all..Concourse kami kana bagi kerusi dah..SO kepada sapa yang rajin berjurit tu, pandai2 tah membersihkan..Sama2 jua memakai kan..hee...Tadi nothing much yang kami buat..Yang konfomnya aku and Babi Kampong (Wan) duduk di concourse and ALERT orang yg membari hayung..Bukan yang hensem..Hampeh..Baru pun pembukaan concourse, tapinya nada ca kan di liat..haha..boring..Yang penting kami ada jua buat SDP lah..Berjaya kami concentrate mbuat keraja..

P/S: siapa yang bank TAIB, tadi aku cek balum keluar elaun..so jangan mengamuk..hee... :)




0 comments:

Post a Comment