RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

MY BIRTHDAY + LUNCH...

Hellooo..
I wanna share my story of birthday party..hee..Apakan..hee..

Firstly, sharp at 12 am, my sis (Meng, Deeyan and my niece Rina) give me a suprise party..since modem kami melatop, so akubuang boring tidur lah..actually aku baca DB pulang tu.. Tapi inda ku tau cana bulih aku terus terlena ah..As usual, durang masak indomee (which now aku phobia ckit)..hee...Then, kami makan and aku potong cake and tiup lilin..Then, final session would be buka hadiah..siuk...................


Then, at 6th june, my family bukan party utk ku..Hee..Hepi ku eh..planning tahun ni aku kan cuba inda nyambut buffday..But, I'm really happy sal wish ku tu inda menjadi..inda jua ku tahan, langsung nada bday celebration tu..hee..Mcam biasa lah ah party kami, so mls ku kan ceritakan lebih terperinci..hee...


Then, on 7th june, CIS bagi aku suprise party di bilik misteri CIS..Aku heran pulang, cWan bawa aku ke bilik misteri atu..katanya kan hantar hp azie..since aku boring ada orang di concourse..heran ku pulang tu..salnya nada orang ah..tapi inda jua ku expect..rupanya durang nada sal betapuk di bilik misteri atu..I'm totally shocked..Thankz to all my friends yang ikut buat suprise party ni...aku suka..aku tau grenti plan Persatuan babi...


Ani aku kan liatkan kamu hadiah yang ku dapat tahun ani..Semua ku suka and da Very LAWA...banyak warna pink...hee...

*******************************************

**********************************************

********************************************

******************************************

*****************************************


Ani gambar cake tahun 2008.................


Ani Birthday card yang paling aku suka.................Biar tia 2 gambar,sal tadi aku te'upload 2 kali...

*********************************************


Sharing cikit cerita..an 7th june ptg kami lunch aut di gerai danile..And as u read at the first story, aku phobia kan makan indomee..Luan wah kami atu...luan majal kan inda mau kalah..so, aku, azie and Wan makan indo second round..Dalam erti kata lain, kami makan 4 bungkus indomee + 2 biji telor..Nyaman tapi mengenyangkan..Tapi kalau bulih isuk inda ku mau jumpa cPhotocopy and cCina..malu jua kami tu..luan macam parut babi..walau jua kmi ni persatuan babi, inda jua kn parut pun macam babi..hha..

Bah eh..kan membaca DB ku ni..tadi nick MSNku "study period"..Tapi dalam kul 2 jadi "Sleeping period"..Mengantuk wh..ani tpaksa th aku membca beravs...hee...jgn kacau aku time malam ah..

0 comments:

Post a Comment