RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Smile....Cheers....

Hellooooo....

Malam ai aku boring sikit...salnya aku planning nda kan mau study langsung untuk arini..since aku boring, so ku buli lah anak buahku yg perangainya bari hayung atu..Hahah...Mental ku wah..macam2 perangai durang..ada yang hyper active, ada yang kan minta gambar saja and ada yang selalu ku cium...haha..atu yang paling bungsu, so aku suka cium pipinya..gebu wah...hahah...semua durang masuk ke dalam bilikku and menjurit barang dalam bilikku..tapi siuk jua..salnya ada kan di liat gelagat durang atu..labih wah gauknya..ada gi anak buahku tu yang suka becali...haha...sampai aku pun di kanakannya...nda logik eh..nda kan auntienya kalah part becali..tpaksa aku training gi ni..Durang lepak di bilikku dari kul 7 sampai kul 10..then, bapanya suruh balik ke rumah..sampai kana aga ulih bapanya..hahah...ciuk.... :)

0 comments:

Post a Comment