RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Talking...

Hellooo...
Today, I did a lot of activity...In the morning, i accompanied my mum to go for wedding ceremony..Panas wah..lama inda duduk lama di kem..hahaha...Kepisan rasanya...

Then, actually in da afternoon, aku plan kan jalan sama kawanku..Kan makan di pizza hut..Tapi NGalih beravis wah..Ahirnya aku cancel lah..hehe..Sori and.. ko pemahaman kan..?hahaha

Around 5 til 6.30 pm, aku main bula with my bros and niece and nephew...Ngalih lagi...Lama inda belari...kepisan wah...

Then, around kul 7.15 me and my sis did shopping..We went to THe Mall..Ramai urang..Panya p2f and Putri Nurizzah concert..Not bad..But, penyokong luan over..haha....Tapi bagus...supportive eh urang brunei ni..Then, I went to Universal Studio untuk begambar..Hasilnya is LAWA jua gambarku ah..hahahah..iatah ku liat kan kamu ni.. :P

After Exam...

Hi again...heheh....
Last saturday, we're officially finish our exam..Yippe.....So, me, wan, yanti and chaman went to excapade to have a lunch...Actually, we had booked a room..Maybe waitressnya got hearing proble, so she/he didn't take our book..So, we wit di luar lah... Actually, we want to make a suprise birthday party for chaman..Sorry, man, VERY Advance..ahahaha...Baik jua ko inda pengsan meliat kek ah....hahahaha.. :) After that, we went home..we didn't do additional activity...Tired and I got a party also at home..so balik awal lah..heheheh... :)






Me

Helloooo..

Long time no Blog..ahahha....I think this picture was taken 1 week before exam..Actually, I wanna wrote a blog about my activity on sunday..But, I'm busy with my exam..So I postponed my blog lah..apakan??hahah...By the way, just have a look at my picture and the clock..It will tells you what time for the picture taken..hahah




Belated Birthday card c-wan...hahhaha



TEMPORARY CLOSED

HELLOOO READERS!!!
Today, I would like to announced that my blog will temporarily closed..I had to concentrate for my exam...So, GOOD LUCK TO BIRBY NANAKO aka MASHNUNEH....

I'll reopen again starting december..STAY TUNE...haha...PERASAN...

TOGETHER AGAIN

Hellooo...
While watching P2F, I wrote this blog lah..Lawa suara dayat ATU..vote FOR DAYAT...hahaha...

Tadi aku, wan and yanti went to excapade for release stress...Kami tu meramah mesrakan kami semula sebab before kami ada misunderstood..so, kami inda bawa urang lain lah..kami 3 urang aja...hehe...sowi...there's a lot we ate..and the, we did shopping and went to arcade to sing at KBOX..hahah..lawa rupanya suara kami ah...hahaha...















Thanks to my niece, NADIN for giving me this egg tart..nyaman wah..hehe...

FUNNY

This Video is VERY CALI..haha...Suka jua ku miat..haha..Mun nda cali, jangan tah kmu ketawa ah...hehe.. :P

CUTE+BEAUTIFUL BENTO

Helllooo....
Today, after writing a notes for CN..Tapi balum siap..Ckit bravis baru ku buat ah...THen, I did surfing an internet..Release tension..Haha..I saw the website which contains lots of food..But, I didn't remember the name..It's really a cute bento..Kenapa di Brunei inda macam di Jepun in which the student bring their bento/lunch box to school fpr their lunch..Kalau inda wah, grenti lawa2 lunch box student tu..hehe...Cute rite?I like this bento..Hehe...

SDP Presentation.......

Helloooo...Finally, we've done with SDP..yea yea..Nyaman jua rasanya...

Today, we did presentation in front of lecturers and student..Oh no!!Hanya tuhan saja yang tahu nervousku atu...Demi ku liat ramai yang masuk and macam kan nda sanggup kan presentation..

Early in the morning, the group testing the system and we had practice for the presentation..Pagi-pagi sudah aku mental..Adakah patut, time genting ani, macam-macam tia laptop tu buat perangai..But, ahirnya kami dapat buat presentation dengan selamat lah..Walaupun, ada jua yang terdelay and system yang online tu kadang buat perangai..Dugaan......

You know what, after habis presentation atu, bukan main banyak yang menembak bahtera kami atu dengan soalan-soalan yang memerlukan otak untuk menjawap..Menyebabkan bahtera kami hampir hancur, di sebabkan tembakan soalan dari lecturers and student..haha..Apakan bahasaku ah? Yang penting, ok dah lah..pasni, kan baca untuk Exam..Isuklah aku stat mbaca...arini aku kn awal tido dikit..Ngantuk wh...hehe...

For your information, my laptop is getting it's treatment from ChongHock..In another word, Laptopku masani aku FORMAT..hehe

Below is the picture of Conference Room while we did presentation..Thanks to Zean for taking this pictures... :)

Ani Gjul B yang Hepi sebab abis presentation
Ani gambar kami dengan Sir Idham..Ia ada bagi tips lah..hehe
Ani gambar aku and yanti yang menunggu untuk presentation..haha...Nervous pun sampat jua lagi beceta..haha

THis is the photo of Audience yang kan berpindah ke kerusi lain
Ani gambar kami buat apa ah????
Aku buat presentation..haha..Hebat usulnya aku ah..haha..nda wah.. :P
WOW..Banggaku eh..Durang miat system kami dengan concentrate ah..Tapi paham kamu kan tu...kmi pun nda paham apa yang kami present ah..haha
Look At them!!Suka ku miat eh..Concentrate wh..Atu baru ya respect kami yang bersusah payah buat presentation...
HEpi jua durang ah..Maybe puas hati kali dengan persembahan kami ah..hahah
C-Wan buat presentation..


Ani antah lah..Testing kali kami ah...
C-Yanti Bagi presentation..

ANother Happy Listener..hehe...

QUestion and Answer Session...



C-Tau yang sanggup datang mendengar presentation kami ah..hehe

Wan and Yanti Nunggu apa tu??

While Presentation....



Kami Jadi Role model Toilet ITB selepas Presentation..

Another Pose for Toilet Advertisement.

Face of Happiness selepas Nervous di dalam COnference room


Kami sama Miss Wida..

Antah lah..Bahapa kami kan tu??