RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

SDP Presentation.......

Helloooo...Finally, we've done with SDP..yea yea..Nyaman jua rasanya...

Today, we did presentation in front of lecturers and student..Oh no!!Hanya tuhan saja yang tahu nervousku atu...Demi ku liat ramai yang masuk and macam kan nda sanggup kan presentation..

Early in the morning, the group testing the system and we had practice for the presentation..Pagi-pagi sudah aku mental..Adakah patut, time genting ani, macam-macam tia laptop tu buat perangai..But, ahirnya kami dapat buat presentation dengan selamat lah..Walaupun, ada jua yang terdelay and system yang online tu kadang buat perangai..Dugaan......

You know what, after habis presentation atu, bukan main banyak yang menembak bahtera kami atu dengan soalan-soalan yang memerlukan otak untuk menjawap..Menyebabkan bahtera kami hampir hancur, di sebabkan tembakan soalan dari lecturers and student..haha..Apakan bahasaku ah? Yang penting, ok dah lah..pasni, kan baca untuk Exam..Isuklah aku stat mbaca...arini aku kn awal tido dikit..Ngantuk wh...hehe...

For your information, my laptop is getting it's treatment from ChongHock..In another word, Laptopku masani aku FORMAT..hehe

Below is the picture of Conference Room while we did presentation..Thanks to Zean for taking this pictures... :)

Ani Gjul B yang Hepi sebab abis presentation
Ani gambar kami dengan Sir Idham..Ia ada bagi tips lah..hehe
Ani gambar aku and yanti yang menunggu untuk presentation..haha...Nervous pun sampat jua lagi beceta..haha

THis is the photo of Audience yang kan berpindah ke kerusi lain
Ani gambar kami buat apa ah????
Aku buat presentation..haha..Hebat usulnya aku ah..haha..nda wah.. :P
WOW..Banggaku eh..Durang miat system kami dengan concentrate ah..Tapi paham kamu kan tu...kmi pun nda paham apa yang kami present ah..haha
Look At them!!Suka ku miat eh..Concentrate wh..Atu baru ya respect kami yang bersusah payah buat presentation...
HEpi jua durang ah..Maybe puas hati kali dengan persembahan kami ah..hahah
C-Wan buat presentation..


Ani antah lah..Testing kali kami ah...
C-Yanti Bagi presentation..

ANother Happy Listener..hehe...

QUestion and Answer Session...



C-Tau yang sanggup datang mendengar presentation kami ah..hehe

Wan and Yanti Nunggu apa tu??

While Presentation....



Kami Jadi Role model Toilet ITB selepas Presentation..

Another Pose for Toilet Advertisement.

Face of Happiness selepas Nervous di dalam COnference room


Kami sama Miss Wida..

Antah lah..Bahapa kami kan tu??

0 comments:

Post a Comment