RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

My Activity

Helloooo.....

Today, boring ku eh...baru ku bangun wah....semalam, apa ku buat ah???

1. Aku shopping dari pukul 11pagi smpai pukul 4 petang...

2. Then, aku and my sis buat sushi...Malas ku liatkan gambarnya...heheh...Dari pukul 5 sampai pukul 7

3. Then pukul 7 smpai 7.30pm aku menggoreng fishball seaweed untuk miat konsert p2f'

4. THen, aku makan malam kul 7.45 sampai pukul 8

5. Pukul 8 sampai pukul 10 aku miat p2f...Siuk eh....Ok jua lah suara durang ah..Tapi aku paling suka suara DAYAT...bukan sal ia kawan ku..Tapi banar...He's worth to get the grand price...

CONGRATULATIONS DAYAT!!!!! GRENTI~~~~~haahahha......
KAMI SEKELUARGA INGIN MENGUCAPKAN TAHNIAH...HAHAHAHA....hAYUNG.....

P/S: Ku Ambil gambar dari blogmu dayat ah...hehehhe....



6. Dari pukul 10.10pm sampai pukul 10.45pm, aku mandi......

7. Pukul 10.50 smpai pukul 1 am aku surfing internet and chatting and pet society-ing...

8. AKu main PS2 (Dance Revolution)..Dari kul 1am smpai kul 1.45

9. Pukul 2 aku TIDUR....... Inda ku sanggup miat DVD....Kalat mata and ngalih.....

Sori...THis post nada gambar...low batt cameraku...ehehehehehe

FAMILY SPORT'S DAY

Helloooo.....

Sorry Lama inda blogging...Aku dalam minggu ni totally bz with my shopping activity..dari pagi sampai malam jalan shopping saja..Ngalih pulang..tapi siuk..

By the way, last thursday, 25th December 2008, kami mengadakan FAMILY SPORT'S DAY..It was held every year...Kami mengadakan start pukul 3 pm sebab tengahari kami ke rumah kaka iparku datang lah kesana..Mamanya nyambut christmas..

This are the picture yang ku ambil..damit aja lah..banyak kan ku upload..actually, ada banyak game lagi tu..tapi inda dapat ku gambar, sebab game atu is team game which all the member must involved..so ani saja yang dapat ku liatkan..Enjoy watching..heheh..









Selepas kami bersukan, kami menaikkan semula calori kami atu dengan mengadakan BBQ malam di garage kami sambil meliat bintang.....Banyak wah makanan ah...sudah tah ngalih bersukan, sudah malam ngalih makan tia pulang..but, it'r really siukk....heheheh


Then, selepas makan, kami mengadakan penyampaian hadiah di dalam rumah..and kami ada 2 game kami main..satu is Lucky balloon and satu lagi is main bingo....Lucky balloon ani, cara mainnya senang...mula2 tani pakai google...google ani langsung inda nampak..kemudian tutup lampu...den, pusing ke belakang tampat balloon kana tampal atu..kemudian cucuk smpai melatop...di dalam balloon ada nombor in which nombor atu is stand for the number of present...Tapi ada jua balloon yang nada nombor..so yang nada nombor atu, sabar aja lah..nada tah adiah..



Congratulations to yang manang..Actually ada 2 pemenang lagi nada bgambar..mayb inda ku takan kali waktu menggambar ah..C-Wiechan and C-Voy inda ku gambar tu..hahaha..tapi durang ada manang lah...
As a conclusion, Guys team is the winner..and kami perempuan kalah tah tu..haahhahahha....HAMPEH..inda papa..sal new year ani kami kan mengadakan lagi..Untuk pembukaan tahun 2009 pulang..tpaksa tah practice bravs ni..hehehe

We're having fun....

Helloooo.....

Today, in the evening, me and my family went to Excapade..we're having our dinner there...heeh...In the afternoon, I booked a room...THen, we arrived at around 7pm....

You know what, aku wah makan bravis tadi...mula2 aku makan chicken teriyaki don...Then, my nephew nda mau makan nasi goreng which is really delicious...so, aku makan lagi lah...And then, I ate a lot of sushi...antah eh...luan wah parutku ah...haahah..yang penting, we're having fun...banyak yang kami ceta..hehehe....

Then, kami balik lah...tapi, aku and my sister and nieces shopping lagi di soon lee batu bersurat...aku rah sampat minta balikan coklat cadbury arah anak buahku..heeheh...maklum, balum kuar elaun...Thank u Nadin...heheeheheh...

-Najib, Marl, Wiechan, Voy-


Terlampau kanyang durang ah..hehehhe

Ani Nadin...urang yang last datang makanannya..heeh...cian...

Serius eh durang ah..

Ani kami menunggu makanan sampai...so begambar lah dulu..heheh

Posing jua durang ani eh..

Kami begambar lagi..

Dan bergambar lagi...

ani durang memberontak sal sushi balum sampai

Kami awal datang kali ah...so begambar lah dulu...

Ewah...ani model excapade yang kana cancel contractnya..luan labih ayu..

THis is Wiechan..He's the one who treat us...THank u....Ko hayung...haahhahahahha

Career Dialogue at ITB

Hellloooo Again....

Just to Inform you guy...THere will be a career dialogue which will be held at ITB...It will be held on 22/01/2008....

Come! COme! COme! hehhehe....

We're together....

Helllooooo.....

Today, we went to ITB untuk ngambil borang berhenti..hehehe....Piggiy Society and GJul, Amy, DYnie ikut jua..also Izzat pun ikut...Kami jalan2 cari lecturer...Siuk jua jalan2 atu..tapi nada kan di ALERT...Lupa ku gitau...ALERT!!!!Yanti gunting Rambut...hahahaha.....

Apa lagi ah??Kami tadi jalan2 saja,...nada yang kan ku cetakan lah..hehehhe











Then, around pukul 11 lalu kami jalan Ke Gadong Properties and makan dimsum...THanks to Gjul B for the treat....Hehehe..sori inda abis kami makan..Kanyang wh..heehe....By the way, we're having fun...and aku tepaksa awal balik sal planning kan jalan g shopping sama my sis....

Our Happiness..... :)

Hellooooooo......

Today is our day of HAPPINESS....COngratulations to all my fren!!!!!!!!!We did it...hehehe...THe result out at 5pm..and we've been there around 3 pm...Lurus kata c-bob.."Penantian itu satu penyeksaan"...heheh....MEnunggu beberapa minit pun mbari kan kepisan..Batah beravis rasanya...

Aku bersyukur ke hadrat ilahi sebab memakbulkan doaku....Syukur Alhamdulillah........

COngrats to "Piggy Society" sebab kami semua PASS...Yippee...Banar2 tah arini tah yang paling aku happy..Inda terkata lagi....heheehhe

C-Wan Nunggu result


Yanti Nunggu Result

Birby Nunggu Result

Birby Happy after keluar result...Yippee..

C-Wan Happy after Keluar Result

Yanti Happy After keluar Result