RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

melawat perikanan di muara

Helloooo....

Today, I wanna post about my activity yesterday..Kelmarin, aku, mama, ziqah, zety, meng, marl, voys n wife, najib and sasi jalan ke muara..kami kan miat pameran perikanan wh..actually aku ke sana kan miat PENYU...ahirnya bjaya jua aku nampak...Mbari takut jua miat panyu ah..ahhaha..tp siuk jua..ahahaa....banyak ku liat ikan lah...yang paling siuk aku naik kapal durang..damit pulang ganya..tapi dalamnya complete ada bilik tidur, dapur and byk gi lah..aku wah sampat gi bgambar2 di dalam sana ah...siuk eh..ahahaha..majal jua aku gitau kmu siuk atu ah..ahahhaa.. :P















SAJA...ehehehhe...

Helloooo...

I'm boring today..After shopping, I did NOTHING..Just watching TV...What a BORING day...Everyday I did the same activity and same habit...I don't know what else should I do...Help me!!!!!hahaha...There's a bit changes today...I didn't play HANDBALL....at least...ada jua perubahan...

Today, I download the album from Letto and Rossa..I think this is their new album..

Letto - Lethologica

I like the first song the most..Lawa lah bagiku..ehehhehe...
  1. Lubang Di Hati
  2. Senyumanmu
  3. Kepada Hati Itu
  4. Lethologica
  5. Itu Lagi Itu Lagi
  6. Layang Layang
  7. Ku Tak Percaya
  8. Bird Song
  9. Putih
  10. Jalan Yang Hilang
  11. Hapuskan Keluhanmu
  12. Almost
Rossa - Rossa (2009)

Antah inda ku tau nama albumnya..ahahhaa..ani yang kana buat..yang penting for Rossa, aku suka smua albumnya..Variety of genre..Baik tah kamu dangar..LAWA...ahahah

  1. Hey Ladies
  2. Hati Yang Kau Sakiti
  3. Terlanjur Cinta (Feat. Pasha)
  4. Kecewa
  5. 1000 Malam
  6. Hati Yang Kau Sakiti (Piano Version)
  7. Tega
  8. Cerita Cinta
  9. Kejaiban Cinta
  10. Impas
  11. Sakit Hatiku
  12. Takkan Berpaling Dari-Mu

HAPPY BIRTHDAY JITA!!!

HELLOOOOO.....


Today is a special day for someone who are really close to me..She's my bestfriend for over 10 years..Meaning, from 1998 (we're in form 1) till now...Currently she's not in Brunei..So, I can't give her present..By the way, this is her 23rd Birthday!! Jita....HEPPI BIRTHDAY!!!!Malas ku greet gi...arah facebook sah ku greet ko..ahahaha..


While today is her birthday, I wanna talk a bit about her..Before is a SHY and PENDIAM gal..But, if kami dua orang becerita, non stop..Sejam pun sanggup beceta..mostly, we're gossiping lah...jarang tu kan mbuat homework ah...ahahha..mun bjumpa misti tah bceta..ia ani pun pandai jua becali...ahahhaha..and we're ALERT GUYS also...But now, lama aku nda jumpa ia..arh MSN pn jarang jua kami c8 sebab nda sama masa and masing2 buzy...


Ok Jita..This post is specially for you..Bah, Heppy Birthday!!!! TUa dah tu ko ah...So, GOOD LUCK FOR YOUR STUDY AND LIFE... :) Jangan lupa, balik Brunei, tarus ko lanja aku ah...ahahahhaha... By the way, I happy and proud to be your BESTFRIEND.....Hope our friendship will be forever...ahahhaha... :P

P/S: Sorry jita, ku curi gambar arh FBmu..ahahaha....

Full House Season 2

huhu....Hellloooo...

DO you like to watch FULL HOUSE acted by Song Hye Kyo and Bi Rain?? From what I read from the article, there will be a FULL HOUSE season 2 which will be aired by AUGUST 2009. There will be 20 episodes.

From what I read, the director and producer gonna take only either one of the actor/actress. Meaning it's gonna be either Bi Rain or Song Hye Kyo...It makes me curious more....ehehhehe...They plan to cast actors from China and Taiwan as well, but have set aside the initial intention of casting one of the F4 members. This will makes me even more excited..Whose gonna cast it??Is it going to be Jerry, Vic, Vanesse, or Ken?????heheh...

what if they get one of the actors — will they play themselves? Or play new characters? And will the story have to be changed if neither actor agrees to appear in Season 2?

Director Park said, “Things are looking good. Already a Thai corporation has shown interest in investing in Season 2, and one broadcast station in Hunan, China, has said that they would produce Season 2.” - The article taken from : http://www.dramabeans.com/2008/10/plans-announced-for-a-full-house-season-2/

Ok then..Can't wait to see em... hehhehe... :)

FAMILY SPORT'S DAY-2009

Helllloooooo.....

As I promise before, I'll post my activity on the 25th january 2009. We held our FAMILY SPORT'S day for the year 2009. This is our antah yang ke berapa kali kah sudah..ahaha..nda kami ingat bila kami stat mengadakan family sport day ani. yang penting kami mengadakan setiap taun.


This year kami mengadakan pagi. Actually we're planning to start the game at 8am. But, since kami ani melayu tulin so, kami start kul 9am lah...ehhee...Permulaan game is exercise instructed by our eldest bro..


Nda banyak lah yang kami adakan taun ni..THe game are:
1. Golf
2. Bowling
3. Basketball
4. Bowling Tendang menggunakan kaki kiri
5. Mengumban flubber
6. Magic eraser
7. Memasukkan bola ke dalam pasu melalui pagar
8. Mencari barang
9. Mengumban balloon jauh
10. Handball

Macam biasa BOYS vs GIRL..And taun ani kami KALAH lagi..lelaki yang manang..Boring..ahahahha...Gambar kami main nada ku ambil..ku ambil video ganya..ehehee.. .And malamnya kami BBQ lah bagi meraikan kemenangan and success of our family sport's day...Yippee...

DURANG MAIN MENCARI BARANG


MENCARI BARANG


MARL(BAJU PUTIH) MANANG


VOY(BAJU BIRU) MANANG


MENG(BAJU ITAM) MANANG


NYRAH(BINI C-VOY) MANAnG


WIECHAN (BAJU ITAM) MANANG


VOY MANANG

NAJIB MANANG

ABANGKU YANG PALING TUA MANANG

AKU KALAH...AHAHHAHA

HADIAH YANG BAKAL KANA BAGI

AKU AND NAJIB BEGAMBAR..

CVOY MENGGORENG CUCUR UDANG

WIECHAN AND GFNYA..CHAN, AWAL JUA ADA ANAK AH..2 ORG G TU..AHAHA..

MENG JADI CHEF CUCUR UDANG

AKU AND VOY CHEF MENYALAI AYAM..

DURANG MENARI AND KAMI MENYANYI

MARL MENYANYI

AKU ABIS MENYANYI

JUARA TAHUN 2009 :p

NAIB JUARA 2009...HEBAT....AHAHAHA

Nothing but Happy

Hellloooo......

Since aku nada kan update, so aku share experienceku semasa makan di excapade sma Marlz, meng and wiechan....Actually kami planning kan makan 6 orang..tp yg 2 orang gi nda sanggup sal hujan lebat...

Kami makan time hujan labat yang banyak kawasan banjir ah..kami wah nda sadar2 di dalam excapade ah..panya di luar hujan lebat bravis dah..kami siuk2 makan..ahahha..kepisan...Waktu atu gi aku drive..Hampeh wah...

Tapi sudah kan balik ke rumah ku suruh lah cMarl drive..aku nada berani kan drive dalam banjir..berbalik kepada ceta, kami makan terlalu banyak di excapade ah..and waktu atu aku lah Ms Vaccy (Vaccum cleaner) sal smua makanan yg nda abis aku makan lah..ahaha..maklum takut rugi..

Adui~~~panya kul 1.26am dah..isuk gi tpaksa awal bangun sal kami kan ngadakan family sport's day utk year 2009....So, misti semangat ni..tadi dah kmi buat banner..ahahhaha..nanti ku update sal sport day ah....ehehhehe... :)





TVXQ-BOLERO

Hellooooo....

I just want to inform to all the DBSK/TVXQ/Tohoshinki Fans, THey had release their new single "BOLERO".....I Love th song...Especially, "kiss the baby sky"...Love it....

1. Bolero[Preview of 3.17 min]

2. Kiss The Baby Sky
03 忘れないで (Wasurenaide; Don't Forget)



KISS THE BABY SKY


BOLERO

SLEEPY

Hellooooo....
Arini seperti yang ku rancang, aku ingin pergi ke Career Dialogue di ITB...There's a lot of booths and walk in interview..But I didn't have chance to attend tha walk in interview, coz lots of people queue for it...So, I just sent the application form to the particular company..Me and yanti stopped our career tracking by 12 noon...hehheehe...then, we went home......

In the afternoon, as usual me and bros and sis and nieces and nephews played Handball and Kaki tiga (Traditional Game)..It was fun and tiring...I even have no energy to play my Pet Society....Tomorrow, We're going to go to Stadium for swimming....Yippeeeeeeee....

I'm so sleepy now..The clock shows 8.55pm but my eyes cannot be open widely anymore...The bed is calling...THe pillow looks so soft..The Bolster seems like a sausage to me....I really want to sleep now...Ok then....Nite Nite...Have a nice dream of me... :)

MY POST

Helllooooo......
Today, AKu banyak jalan2 lah....Firstly, in the afternoon, aku jalan mengantar kerita ke workshop untuk tukar lampu reverse...And then, aku ke BMC utk bali kaki ayam..aku kan cuba "GRILL CHIckEN FEET"....Mana tau nyaman...Nanti ku liatkan gambarnya mun success ku buat..hehehehe....

Then, petang dalam kul 4.30 aku and family mencuci tampat kami main badminton...kamah wah...Then, sudah siap, kami main Handball lah di sana..Kami main di sana sal court badminton atu kana simen, and tampat kami selalu main bula and handball atu basah...So, tpaksa lah kami main tampat lain...

Selepas atu dlm kul 6.00 kami beranti main sal kami planning kan makan di Excapade..So, dalam kul 7.45 kami sampai di sana lah..sal Hujan Lebat..Kepisan wah..tpaksa drive pelahan..padahal kami booking kul 7.30...nda jua sampat, tpaksa kami delay lah...nanti ku post gambar kami di Excapade..Ani ngalih ku wah...

Then, dalam kul 9 kami stop makan di sana lah...THen kami turun ke bawah..sudah atu kami liat Hujan atu LABATTTT beravis....Then, abangku tpun that banyak banjir...Dalam erti kata lain, ADA DI-MANA-MANA....hehhee....so, kami postponed kan balik and then kami change the plan...Kami shopping di Kuminis lah...di sana nada jua ada kan ku bali...Nda update wah..Sebenarnya kami menunggu hujan Teduh..Tapi mikin Lebat tia plg..Abangku tpun that di kampung pun banjir...Bepikir jua kami tu cana kan balik...Ahirnya, kami pajal tah jua balik ke rumah..atu pun dalam kul 10 lalu dakat kul 11 baru kami decide kan balik...THen, banar eh..Banjir wah..Especially di Lumapas, banyak wah kebanjiran rumah urang ah..Sekulah pun banjir....Sekulah ugama and sekulah rendah Banjir wah...Isuk grenti th kepisan tu durang cuci...Then, ada banyak tampat di tanah runtuh...di kampung ku pun ada jua tanah runtuh...

So pengajaran blogku ni, adang tah luan kan jalan malam2....Hujan wah malar..tunggu tah tahun baru cina abis, baru tah jalan malam..Kalau kan shopping, siang aja....heheheheh..macam banar aku ah....

TAGGED BY BOB AGAIN.....

Hellooooo...
Nah Bob yang ko tagged...aku buat ah.. :P

Rules:
1. Tag 9 friends.
2. Choose your answer and leave your comment in a bracket for each.

I tag: Chipsmore.Jr, Dayat, Belle, Zelnut, Shinn, Realbrunei, Azie, Adib, Juan

1. Would you rather be blind or be deaf?
Deaf.....I can still see my family, friends and ermmmm....Sapa saja lah..

2. Would you rather lose an arm or a leg?
I still need both organs.. I don't want to lose it...

3. Would you rather become uglier or stupider?
Uglier...Uglier is better than stupid..If I'm ugly but smart, I can get money to do plastic surgery..

4. Would you rather be more rich or more attractive?
Of Course RICH..........I'm materialistic..Can't live without MONEY!!! Heheehe

5. Would you rather be blonde or brunette?
NDa ku mau dua-dua... :P

6. Would you rather have a third eye in the middle of your head, or a horn in the middle of your head?
Third Eye...I can see from angle of 360...Puas jua miat urang yg penyeluru belakang tani..heehhe

7. Would you rather it be winter forever or summer forever?
SUMMER....I can do lots of activities..I can play ball, cycling, shopping and dapat sun bathing..heheh....yang penting, my daily gonna be full of activity and cerah jua sentiasa... :)

8. If you could only eat one thing for the rest of your life, would you rather it be sweet or salt?
I want SWEET...NYaman..LUpakan saja Diabetis atu buat masani..hahaha....Control plg makan..

9. If you could choose a super power, would you rather be able to fly or move objects?
FLY.....I want to see the world from upper view...Mun arah kapal terbang inda puas miat...

10. If you had to be an animal, would you rather live in the ocean or on the land?
OCEAN...Nda jua panas..Sentiasa dalam air...Siuk tu eh....

WAITING FOR YOU-ANSON HU

HELLLLooooooo.....

Here is my favourite MV again..WAITING FOR YOU-ANSON HU....walaupun lama sudah lagu ni...tapi tetap jua aku suka mendangar and melihat MVnya ani.....Dramanya pn aku liat sudah..kecian bravis....Hope you enjoy!!!!

MY SHOPPING AND MY COOKING

Helloooo...
Yesterday, as I told u in the last post, I did shopping with mommy..We bring along ziqah n zeti...kami wah shopping di macam2 tampat..yang penting, mostly kami bali barang groceries sal everytime shopping wit mama, konfom tah bali narang makan tu...so, aku apa lagi..macam2 lah ideaku kan buat mcm2 makanan...heheh...






THEN, tadi aku buat CHEESY GARLIC BREAD..It's yummy than the one I made..THe recipe are:
Margerine
Garlic
salt
black pepper
white pepper
cheddar cheese as topping...