RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Apa ah???? :)

Helloooo......

Today, aku jalan ke Limbang with my sis...Boring wah nada kan di buat..so pegi Limbang lah beli something..Iath ganya tampat yang ampir tu...tapi murah shopping..haahhaha...Nda lama lah kami di sana..kul 11.30 balik tah kami..and kami sampai brunei kul 12.45 lah..

Then, without balik rumah dulu, my sis plan kan buat manicure di saloon...so kami ke Xtrim saloon di Batu besurat lah...Aku nda jua kan nada buat apa2 kan di sana..lama tu..around sejam lebih... so aku Perm rambutku lah...aku buat perm basar lah...yang damit tu lain wah..hahaha...kambang mun nda bagi mousse... :)

Ani gambarku sebelum ku perm rambut...bukan pulang gambarku di kadai ni ah..haaha....

Then, ani gambar rambutku start kana process.....Ngalih wah...bejam2 duduk..kan membaca majalah, nada mood...so, tido ku wah bravis sana ah..ahhaha....

Masih gi rambutku kana processs.......Luak jua mataku ah..Luan ahir tido atu kali..hehehe....Macam panda wah..tapi panda HITAM...hahhaha...
Kasutku baru...Cute??????

Finally, siap jua rambutku..planning kan bgambar di saloon..tapi malas tah ku jua..luan ngalih.. :)

0 comments:

Post a Comment