RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Eheheehheheheh

Hellooo.......

Lama nada ku buat blog ah...Rindu kamu kn membaca???hehhehe....By the way, tadi aku ngantar ketaku ke workshop utk cek something..And after that, me, my sis and my nieces jalan2...Actually, anak buahku kan nunggu parentsnya ngambil durang..durang kan kana bawa bali barang skulah..so kmi bawa lepak lah dulu..

After mengantar keta, aku n my nieces dangani kakaku renew insurance..batah wah jua..walaupun nda banyak customer, tapi batah servisnya...ganya ok jua lah..Then, buat2 atu kmi keluar lah sambil miat environment di kiulap ah...Kami di kiulap pulang tu...Then aku liat bangunan IGS aku tu..Macam siuk jua usulnya and aku nda pernah duduk lepak di sana...so aku duduk2 lah sana sama anak buahku..Aku apa lagi..Begambar lah...ehehe...

And for your information aku bali barang cute tadi..suka ku eh....STICKER atu wh...groovy th diary ku ni....hehehheheh....lawa tah rambutku ni sal aku kai sisir baru..hahahhahha

Sisir yang baru ku bali...CUTE EH!!!!

Sticker yang baru ku bali..Lawa kan boxnya ah...



Bangunan yang aku nampak
Bangunan yang di dapan mataku..
Bangunan di kiulap

AKu lah Posing di dapan bangunan IGS college.
Aku and Anak Buahk begambar..aku tah yang paling iski begambar ah...heheheh
Mikin itam aku ah....Bagas swimming wh....Ahahahaha....Teruk eh...

0 comments:

Post a Comment