RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Birthday CD

Helloooooo.....

long time no blog...hehehe...au wh....sori kerana lama nda ku buat blog..aku tau kmu rindu aku ceta kan???ahahah...PERASAN.... By the way, jangan kamu pengsan meliat blog templateku ah...aku pun paning meliat n membaca..


Yesterday was my BRO IN LAW, MURYADI AKA CD , Birthday..Since His wife (My sister) dakat dah kan melahirkan anak, so inda kami nyambut di kasat lah birthday ah..Kami sekeluarga datang ke Flat durang lah...Kami bawa da Food jua lah...It was fun..Actually, we're planning to give suprise party to him..Tapi anaknya tu bising sikit mulutnya..so kedapatan tia jua...eehehhe..Nda papa lah..at least siuk jua kan..


And kami bagi ia Kasut Adidas Predator...Nyaman atinya wah..tarus ia kan main futsal ah..ahahaha..semangat banar...Bah eh..atu aja..Karang boring kamu jua membaca mun luan panjang..ahahahha....








Aku and Farah (Anak buahku yang bising mulutnya.ahahaha.. )

Ani cjoy..Jarang kamu nampak arah blogku ani..Abangku pulang ni..Tapi jarang ku menggambar sal ia mbari hayung..ahahah..By the way, the cake is designed by JOY..Bangga ko joy??ahahhaha

Tangan sapa g tu yang bagi Peace ah???Kalau nda ku silap Chipooh jua..ahahhaha..


Ani model Keropok CORNTOS..
From Left: Me, Najib(The Iron Lady), Psyduck (Kakaku yang hayung...)



Ni nah cake yang Cjoy design ah..Bida kan kn kn??ahahhaa...

Ani Buttercup Design ni eh..Bukan cJoy..ahaha....

P/S:
Maybe dalam beberapa bulan ani, aku nda online MSN..So, to contact me either message my HP or Text aja tu arh chatboxku ah...sal blog mun aku rajin, msih g aku buat tu..Malas ku Online MSN dulu..Mayb aku appear offline atw offl9 bnr tu..ahaha.. :P

0 comments:

Post a Comment