RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

GET TOGETHER AT MISS SOPHIANA'S HOUSE

Helloooo World!!!

Hahaha..macam programmer jua aku tu ah..mun testing misti kai "Hello World"... By the way, semalam is hari apa nah???Ari sabtu kan????And semalam HUJAN...Tapi INDA BANJIR..Alhamdulillah!!!....

Sebenarnya aku kan ceta arh kamu..Semalam Miss sophiana (our AP lecturer) memanggil kami ke rumahnya which is located at Jerudong..Basar rumahnya ah....Terpegun Saya....Ia manggil kami sal ia kan celebrate 3 events..

1. Last nite is their 21st wedding Anniversary
2. Her eldest son 20th birthday
3. Celebrate utk her BELOVED STUDENT from INTAKE 22, 21, 20

Ramai jua lah kesana ah.. Intake 22 pun ramai plg..Tapi mana yang lain???????Nda papa lah..yang inda dapat datang last nite, taun dapan aja kamu datang ah..atu pun kalau ada gi ia nyambut..ehehhee... Aku balik kul brapa dmalam ah???Inda ku ingat..Yang penting, aku datang ke rumah kul 11.30pm lah..Ok jua tu kn???inda jua luan ahir tu...ehehehhee.. Bah eh..isuk gi aku ceta sal aku ke rumah urang kazenku..ia kawin wah...kazenku paling close kali ah..ehehhe...tp isuk lah...boring jua tu mun banyak ku cetakan dalam 1 post..ehehehhe.. :P

Ani ganya gambar yang ku ambil..Nda ku ngambil gambar time ahir ah...banyak gambar arh yanti ganya...waktu atu aku nada mood kan jd photographer tp ada moodku kan jadi model.....

BONE...Banar2 jua ko makan ah???Sudah oiiii...

Dynie and Gjul B makan...tpaksa ku gambar curi..inda durang mau kana gambar time makan ah..malu kali durang..ataupun durang makan lain drpd yang lain..ehehe..jgn marah... :P


Ani Miss Sophiana bagi speech..Bukan disco tu ah...jangan kamu salah paham...


ALERT!! Eh..Sir Sarul n Sir Hamdani pun datang..actually miss Wida ada plg jua..tp nda ku tAmbil gambar gi..ehehe


Ani aku and Yanti begambar dalam toilet miss sophiana..teruk jua tu kami ah..lawa wah toiletnya atu..ehehehe..

Ani model bila ni ah???eh..Sir Frankie pun datang panya..ehehe..Cuba kamu liat tu cAjim n Uncle ah..lain usulnya..ahahahhahaha....ALERT tu eh... :P

Kami begambar....

Kami bgambar lagi..

Durang ku gambar...

Sebenarnya gambar ani lawa..tapi antah creature dari mana kah yang datang dapan kamera...actually cAjim tu bjalan..luan laju kali ia ah...ahahha..kacau banar lelaki atu...ahaha..

Durang yang awal datang..eheheh...smart jua aku menggambar atu ah..ahahah

0 comments:

Post a Comment