RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

MY NEW SPECTACLE

Hellooooo Darling!!!!!



Arini aku mau buat blog sal "MY NEW SPECTACLE"....Actually aku buat spectacle ani in the mid of last month..Since, hujan saja so malas tah aku ngambil dulu...Pasal apa aku payah kan ngambil??kamu kan mau tau???grenti kamu heran kan..padahal nickku selalu saja Away...selalu saja nickku "SHOPPING"...

Actually aku buat kacamata ani di Limbang..Murah wah..kalau dBrunei nda jua ada kmu blurih BONIA dengan harga below $200....Aku wah membali below $200 harganya..tapi di limbang lah...Ngalih ku tawar..Baru tah aku dpat murah ah...mun dBrunei jgn2 bru kan frame $300 tia sdh kali...Iath tu...since hujan saja n ada banjir dLimbang, nda tah aku dapat ngambil..Ari atu g taun baru cina...nda jua buka kadai tu...ani ahirnya nyaman jua mataku nah..meliat smua dengam terang dan nyata..ahahhaha..by the way, Lawa kah??????? Lawa kli ah..walau pun kamu cakap bida, di hatiku tetap jua lawa ni kacamataku ah..ahahhaha...






Planning kan begambar sorang diri..sekali ada tia anak buahku yang tersayang ani ke bilik and ikut ia begambar jua..maklum lah..masani aku nda tido sorang..ia sentiasa ikut tido arh bilikku...siuk jua lah....ada jua dgn begambar and miat katun..and yang penting ada jua kan di atil sampai menangis..ahhahaha....sayang ETOT!!!!










Ahirnya baginya jua aku chance untuk begambar sorang nah...ehehhehee...

0 comments:

Post a Comment