RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

WE

Hellooooo......

Today, ari sedang HUJAN....Sepanjang hari hujan dan membuat saya susah ati melihat hari ini..semoga hujan berhenti....ehehhehe..macam banar aku ah..Tadi gi ada ku receive msg yang berbunyi seperti di bawah...tapi aku tau smua ada tu kana antari msg ah...

From: NDMC
"Pesanan NDMC: Hujan lebat dijangka berlaku 4-7 Feb 09. Prs Laut 2.1 - 2.4M. Waspada bagi sebarang kemungkinan banjir & tanah susur.

Sumber: KAJI CUACA & LAUT"

Setelah kamu baca message atu, so baik tah berjaga2 and jangan bejalan saja..ehehe..ini nasihat dari birby nanako..aahaha...

By the way, berbalik kepada cerita...Tadi pagi Piggie Society (Nuneh, Yanti,Wan) datang ke ITB untuk membayar jubah...Kami datang pagi but then miss wida and other lecturer ada meeting mengajut..so, tpaksa tah kami cancel plan kami atu ke petang..since kami lama dah inda jalan2 so, kami ke Mall tah dulu....As the exciting issue is: c-Wan LANJA KAMI DI PIZZA HUT...Yippe...Thanks Wan..Nyaman..ahahha..Walaupun makanan mu ahir masak, tapi tetap jua aku hepi makan ah...And kami lama dah inda jalan and ceta2..so, kami lepak di pizza hut lah sambil ceta apa yang patut..ehehehe..And pastu, kami ke kadai kain kan cari kain untuk CONVO...Tapi balum kami blurih..ada pulang sudah yang kami target..Tapi nda ku mau gitau dulu lah apa jenis kain yang kan kami bali..ahaah...

P/S: Bone...Apa fashionmu untuk convo ah???? Aku kan mniru fashionmu ah..ehehehe.. :P





KEADAAN PARKING DI ITB..Tampat parking baru..bisai dah kali ah..ehehhe...

*******************************************************


0 comments:

Post a Comment