RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Fishing wif family @ Pudak

Helloooooooooo......

Rindu kamu aku nda update blog sehari ah???Actually, aku bercuti di Pudak...Kamu tau di mana tu??? Di Brunei kali ah...Nda kami bercuti di Luar Negri...ehehehehe...Kami pun baru tau wah tampat ani...Ia terletak di atas air pulang rumah ah...Harganya pun berpatutan...Sehari $150....

Rumahnya pun basar jua wah..Ada 4 bilik, 2 toilets, 2 kitchen and ada Pantaran..tau kamu tu pantaran ah???malas ku g2 eh..pandai2 tah kamu mencari meaningnya...Atually dapan rumah atu ada sangkar ikan..Kami bulih mengail pulang arh sangkar atu, tapi misti bayar ikan atu mun mau...So, kami mengail dakat2 sana saja...Tapi siuk..Durang banyak dapat ikan damit2...Aku wah nada dapaat ikan langsung..Hampeh..But, I'm enjoy dsana..Sal baru jua aku pernah mengail..Dulu aku pikir mengail ani buring..Panya kalau mengail di Laut ani siuk...ehehhe....Separuh dari kami datang awal lah...Ari sabtu kami datang dalam kul 10 lah sampai kesana...then, tadi (hari ahad) kami balik dalam kul 12...Luan ngalih wah..Tapi siuk....Actually kami bulih checkout kul 5 ptg...But, nda kami sanggup..Abgku saja di sana sampai patang...

Yang penting, kalau siuk lah..Baik tah kamu mcuba ksana jua..tapi bawa aku ah...mau ku lagi tu ksana ah...ehehheeheheh....Aku teringat tarus masa aku damit wah..Aku ni dari kampung air kali ah..Iatah mcm terasa aku damit main kucah2 air wh...siuk lah..majal aku ah..ahhaha

Ani cMarl Jadi lauk Masin..ahahha...

Hepi jua durang ani...

Wiechan Blues masa ku mnggambar ah...

Aku n Puh jadi BBQ Chef

Durang Lepak

Buring mengail, Main Samchong lah dulu...

Najib ani dr pagi smpai malam mengail ganya

Eksen ganya ni cNadin ah..ahahah

Aku bagas mngulut Tangsi kail...tpaksa kana buka...hampeh

Semangat cWiechan atu mengail....

C-Alee da first yang dapat ikan...ehehehe







P/S: Mun kamu kan miat gambar, cek arah Facebook ku ah...click

Di Bawah atu is the video waktu kami di dalam bilik..tengah malam pulang ni....since ngalih sudah mengail, so jadi pelakun kami pulang..Actually, video kami ani balu siap sal batteri cameraku habis...nanti kmi buat g yang full version..ceritanya bertajuk "Last scandals"...

Actually we're planning that, seorang perempuan becinta sama 2 lelaki yang bestfren....One day, after that girl dating with lelaki yang pakai baju pink, then kedptan ulih bfnya yang baju merah which is besfrennya..so,kelaie lah durang atu....since perempuan atu menyesal menyebabkan besfren atu kelaie, then perempuan atu menyesal...Iatah penyelasaian ia menyesal atu nda sampat kami rakamkan...ehehehe...actually yang lelaki atu perempuan tu ah....kepisan kami belakun sambil menahan ketawa ah...ahahhahaha

Pelakunnya,
Birby (Gurl)
Puh (Pink shirt)
Nadin (Red shirt)

video

0 comments:

Post a Comment