RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

My Memory

Helllooo.....

Today, sudah genap 3 bulan aku menjadi PENGANGGUR....AKu sudah bosan dengan kehidupan ku yang sekarang ini..ahahhahaa....mihir aku ah...tapi banar lah...cuba tah kamu ni menganggur ah...BORING kali ah....kepisan rasanya...

Berbalik kepada cerita yang sepatutnya aku ceritakan..ehehe...tadi aku tu membaca and meliat blog yang ada arh listku atu..and FB-ing...Yang paling aku suka meliat is blog juan...Kamu tau kenapa??Sal ia gambar urang yang aku ALERT waktu di ITB..ahaha..Lama jua sdh aku nda ALERT urang di ITB tu ah....Ani nah...at least ada jua ku miat...ahahha...Not bad...masih gi ok cTangan ah..ahaha...Di kadai pun masani nada jua urang FREAK yang dapat ku ALERT..mun nda dapat jua aku share sma CHACHA n WAN..ahahhaa...Mengenang waktu dulu di ITB atu siuk jua..Membagi gelaran untuk urang ah...jangan2 kami pun ada gelaran kali jua di ITB ah..ahhaha..Yang paling kami alert is urang CE lah tu..tapi not a GOOD ALERT...ahaha...Piggie society saja yang tau tu...ahahha..apa kan cetaku ani...

Kamu mau aku recap gelaran urang yang kami alert??ahahha....au wah walau pun kamu nda mau tau, majal jua ku buat ni...ehehhe.. :P

C-TANGAN
C-HOT
C-HONAM
C-PHOTOCOPY
C-CINA
C-PANJANG
C-PUTIH
C-KALING
C-MEGI
SWEET COUPLE
C-BREAKFAST
PRIMADONA 1
PRIMADONA 2

sapa gi ah??nda ku ingat eh.....malas ku buat gi....yang penting kami alert tu saja utk mbuang stress di ITB...so, kepada yang msih sekolah, luangkanlah masa mengALERT urang..gerenti kamu suka tu datang ke sekolah ah...atu macam inspiration wah tu..ehehee....mun kana alert atu siuk jua...at least urang pay attention arah kamu..nda ja???ja~~~~~ehehehe...bh eh....bye bye...Muah..LOP U...

0 comments:

Post a Comment