RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

PLURK-ing

Hellloooooo......

First of all, I wanna smile with all of u who are willing to read my blog...ehehe....Actually, today I didn't play much games...I just play around with Plurk...This website is introduce by Chacha...At first I didn't really interested but macam siuk jua aku liat widget Chacha atu...tani post out feeling, what we wanna say and anything by just typing in the plurk..Antah lah..inda ku tau cana kan explain..yang penting masani aku kan ngumpul banyak karma supaya aku dpat unlock byk icon...ehehhee.....mcm simple pulang ganya website ani..tapi siuk...mun kamu ada register, add aku ah......aku wah cian..2 ganya friends ku..sorang atu yang andang webmaster of plurk..yang sorang gi yang introduce aku plurk ani...so, kepada kamu jangan sungkan2 untuk register plurk ani ah...ehehhe..majal..au wah....

click here to register

nah tu ku bagi dah kamu link pageku tu ah...baik tah kamu register untuk mnambah friendku ah...ehehhe....

This is my profile...Cute ah Profile pictureku ah..ahahahha... :P

Tu nah apa yang my friend rasa and hope...every minute kana liatkan apa yang ia post...macam gannt chart pulang ah..cool jua tu..mun ramai friendku lagi ca crowded tu eh...ehehhehehe.....

0 comments:

Post a Comment