RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

MY CONFESSION OF THE DAY.....

Helllooo....

How r u??? Fine??? Ok then, just straight to the topic....Actually apa topikku ani kan?? Today, half of my day I spent in the Office..I had lunch in office...I do lots of work today..I used my brain more than before..apa kan cetaku ani...

Then, around 6pm, I left the office coz I felt like don't want to stay any longer...I'm not comfortable with the environment in the last few hours...ehehe....Macam mikin ujung atu mikin nada mood..Mayb sal aku diam ganya di ofis atu kali..selalunya kalau di ITB, aku beceta non stop...And yang barunya, sekarang ani aku jadi seorang yang pendiam bravis....kamu kan tau, aku tahan nda becakap dari pagi smpai ke petang..gila jua tu....aku pun heran...ahahaha...big improvement...kepisan pulang ku tu mikirkan aku diam ah...campur BORING TAHAP BABI ku sdh jadi pendiam ah...Actually, kaja dsana siuk pulang..ganya antah a...I think this time, it's difficult for me to adapt with the environment...Hope, I'll adapt with them soon....Kalau nda pun, jadi workaholic tah ku saja wh...jadi urang pendiam n serius tah aku saja wah..ahahha..

Berbalik kepada cerita, lapas balik keraja atu, aku ke De Most Saloon as recommended by Bone...I thought the promotion is for the digital perm as well..Panya nada...Sudah ku tanya kan buat digital perm...Sekalinya $250..........menangis ku mendangar harganya ah...ahahah..and katanya aku misti treatment rambutku atu dulu beberapa kali...Ilang jua moodku tu..mun sekali treatment, nda jua aku ingau...ia suruh dlm 3 kali wh treatment ah...and the price for treatment is $80 sekali....meaning I need to spent $240 for treatment and $250 for digital..No way...I'm not going to spent my money just for my hair..Baik pun konfom lawa tu..malas tah ku ingau...nanti tah aku mencari arah lain yang lagi murah....mental ku mikirkan wah harganya atu....mun kalah2an baik tah aku straightening rambutku...lagi lawa....ahahhaa.....tapi kan majal jua ku kan perm atu..cana ni ah?????ahahahaha....

bah eh..sekian untuk cetaku ari ani...walaupun banyak wording, ku harap kamu baca saja ah.....mun kamu nda membaca, nda ku kawan kamu g...ahahhahahahah

0 comments:

Post a Comment