RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

CERITAKU

Hellooo....

Is my blog Haunted already?? ahhaha...u're rite..It's really haunted...In the last few days, me and my parents have our vacation at KL...It's my shopping day...Yippee...That is the only time when my mum is not mumbling when I bought lots of clothes..If it is in Brunei, for sure she will mumbling. If in Brunei, she will said to me "Banyak jua baju ani...Luan banyak duit atu??Almari atu mutah sudah dengan baju.."hehee...Andangnya tu kan...Tapi waktu di KL ia pulang recommend baju yang patut ku bali...siuk jua tu...ahhahaha....macam biasa, body glove lah yang paling ku cari dulu dsana atu..and aku bali 3 pasang baju body glove...suka ku eh..and this is my first time aku langsung inda membali beg...selalunya grenti ku mbali paling sikit satu bag tu..ani heran jua ku ah...kasut pun 2 pasang ganya ku bali..ahhaha....yang banyak ku bali baju lah saja..eheheh...

Then sudah aku balik ke Brunei, menyambung lagi aku shopping dBrunei...di sebabkan waktu di KL nda ku sampat membali perfume CK ah, membali lah ku dBrunei..menyampaikan hajat...ahhaha...Then aku membali hair dryer which is murah...$19.90 ganya..murah jua tu..so ku bali lah..then, yang paling kepisan, aku perm rambutku wh...iath membari aku ahir balik tu..aku buat digital perm du Hair rock..So far lawa pulang..tapi balum dpt dShampoo selama 3 hari..nda jua ku tahan ni.....lain rasanya kali ah....ahahhaha.....

Ok...sekian untuk hari ini....Bye....W'salam... :)

0 comments:

Post a Comment