RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Boring mode

Helloooooooooooo...............

Today aku cuti..kamu cuti jua knnnnnnn??? tapi ITB lagi tia cuti jua ah..ku dgr cuti durang kana extend smpai 4/8/2009....banar kh tu???? siuk eh.......................ehehehe

By the way, ari ani aku BORING MODE sepanjang hari..bukan jua arini ganya..kelmarin pun aku boring mode..sebab aku langsung nda jalan2 keluar dari rumah sepanjang dua hari ah..eheheh...Aku miat ceta korea lah...First day cuti, aku mengabiskan ceta cinderella man...then arini aku meliat cerita Hong Gil Dong..smpai episod 2 lah..lawa pulang ceritanya..tapi ku simpan g untuk cutiku 3 hari....

KArang aku planning kan meliat cerita East of eden...Kesian wah ceritanya ah...Dulu ku liat mcm nda lawa..sudah ada main arh RTB2, lawa tia ceritanya ah...

And ani sambil aku membuat blog, aku download lagu korea lah..eheh...I think download lagu ani tah activityku setiap hari..setiap hari ada2 saja kan ku download..ehhe..by the way, sapa tau di mana aku bulih download album Back Street Boys yang lama2....???? Rindu ku kan mendengar..ehhehehe...bah atu tah saja eh...Bye....Muah....



0 comments:

Post a Comment